Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaha vallah ajansın numarasınıda buldum (0212) 276 87 87
Ara şimdi "Smarty ile görüşecektim" de bakalım ne diyecekler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaha vallah ajansın numarasınıda buldum (0212) 276 87 87
Ara şimdi "Smarty ile görüşecektim" de bakalım ne diyecekler
biolaj şifre bumu smarty deyince bizi bir yeremi aktarcekler yani yarın arıcamda ben artık. smartylemı görüşcem dicem
yollasınlar tabi yaa yılbaşında bakarızzz.napam garibanların başka eğlencesımı var![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyollasınlar tabi yaa yılbaşında bakarızzz.napam garibanların başka eğlencesımı var![]()
![]()
Valla tam bizim şiveyle konusuyosun, napam, arıcez falan
biolaj şifre bumu smarty deyince bizi bir yeremi aktarcekler yani yarın arıcamda ben artık. smartylemı görüşcem dicem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Yok yahu öylesine espirisine dedim ben onu.
Yarın aramışken sor bakalım cihazı geri alcak mısınız de.Alıcaz derlerse bio vermeyecekmiş haberiniz olsun de bi zahmet gari..
Dsmart sd cihazibirak hd cihaz bile vermez ..Umut beklemeyin bence yinede müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz bu konu hakkında
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyollasınlar tabi yaa yılbaşında bakarızzz.napam garibanların başka eğlencesımı var![]()
![]()
Valla tam bizim şiveyle konusuyosun, napam, arıcez falan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDsmart sd cihazibirak hd cihaz bile vermez ..Umut beklemeyin bence yinede müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz bu konu hakkında
geri alıpta nepcaklar kullanımıs kutuya yaaa...valla vermem ,kirletirim bi güzel bir yıl tozunu mozunu almam .insan kılıgından çıkar makina. istemez onlarda geri![]()