Gönderen Konu: Dsmart Kazananlar  (Okunma sayısı 99394 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Dsmart Kazananlar
« Yanıtla #70 : 08 Aralık 2010, 22:28:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Diazem Hocam d-smart kanallarını izlemek Türksat uydusu yeterli ama hotbirdde gerekebilir mi bilmiyorum.Ayrıca bize verdikle pvr cihazları ( usb üzerinde kayıt)  1 yıl sonunda bence geri alacaklar çünkü suana kadar abone olanlara 1 yıl sonunda cihazı verdiklerini görmedim .ZAten hd cihazlardanda aylık ek ücret alıyorlar 7-14. tl Arasi
Geri alınırmı ya.. Hediye ediolardı hani... Yok artık.. Yazlığa koyacaz durcak diyoz bizde..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #71 : 08 Aralık 2010, 22:33:38 »
Diazem Hocam d-smart kanallarını izlemek Türksat uydusu yeterli ama hotbirdde gerekebilir mi bilmiyorum.Ayrıca bize verdikle pvr cihazları ( usb üzerinde kayıt)  1 yıl sonunda bence geri alacaklar çünkü suana kadar abone olanlara 1 yıl sonunda cihazı verdiklerini görmedim .ZAten hd cihazlardanda aylık ek ücret alıyorlar 7-14. tl Arasi
Geri alınırmı ya.. Hediye ediolardı hani... Yok artık.. Yazlığa koyacaz durcak diyoz bizde..

kesinlikler 500luk cihazı bedava %90 vermeyecekler.Kanalları kasdetmistirler onlar

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #72 : 08 Aralık 2010, 22:33:57 »
Ben arastırdım ve normal uydu alıcısı olarak kullanılamadıgını öğrendim. Uydu alıcısı alcaktım bu kampanya iyi oldu diyodum ama pek iyi olmadı. Neyse içerdigi kanalları izleyecez artık yapcak bişey yok ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #73 : 08 Aralık 2010, 22:41:56 »
Ben arastırdım ve normal uydu alıcısı olarak kullanılamadıgını öğrendim. Uydu alıcısı alcaktım bu kampanya iyi oldu diyodum ama pek iyi olmadı. Neyse içerdigi kanalları izleyecez artık yapcak bişey yok ;D
Peki alırcaklarmı geriye cihazı 1 yıl sonunda.....

Ayrıca tebrikler kaznamışsın belliki..

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #74 : 08 Aralık 2010, 22:52:18 »
Peki alırcaklarmı geriye cihazı 1 yıl sonunda.....

Ayrıca tebrikler kaznamışsın belliki..

Fikrim yok faceden sormak lazım. Almamaları gerekir diye düşünüyorum.

Ben değil kiracımız 2 tane kazanmıs. Birini bana verecek ;D Teşekkürler.

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #75 : 08 Aralık 2010, 22:53:42 »
Bence gelicek hafta sende kazanırsın gibime geliyor :) Daha haftalar var .. Ama umarım geri alam olayı olmaz.Hediye gerimi alınır ya.. Kiralık hediye yok artık..

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #76 : 08 Aralık 2010, 22:56:03 »
Normal uydu cihazı olarak kullanılabiliyor ve 1 yıl sonra geri almayacaklar.

Şimdi herhangi bir uyducuya gidip dsmart cihazı aldığımızda eğer paralı kanallar için abone olmamışsak hem Türksat hemde hotbird için normal uydu cihazı gibi kullanabiliyoruz doğru mu? Cevap: doğru..
Peki bu pvr cihazın diğer dsmartlardan farkı nedir? Cevap: tek farkı pvr olması diğer tüm özellikleri diğer dsmart cihazlarıyla aynı.
O halde diğer dsmart cihazları normal uydu cihazı olarak kullanılıyorsa demekki bu pvr cihazda normal uydu cihazı olarak kullanılabiliyor.

Ayrıca ilanda ne diyorlar "Dsmart pvr kutu ve 12 aylık smart paket üyeliği hediye" diyorlar.

Bu cümlenin öznesinden yüklemine kadar incelediğimizde 1 yıl sonra sizdn bu hediyeyi geri alacağız anlamı çıkmıyor

Zaten anane ve törelerimize göre "Hediyenin geri alması olmaz" .. ;)
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2010, 23:02:09 Gönderen: biolog »
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #77 : 08 Aralık 2010, 23:02:23 »
Smarty sıralamayı kaldırdı ortalık daha karışıyor...  Sırlamalardaki puanlar olmayınca herkesde haklı arayış içinde...

Puan olarak da duvardada dedim , max 23 bin olan yerde 22990 larda ip gibi dizilince biraz kabak gibi ortaya çıkmak oluyor..

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #78 : 08 Aralık 2010, 23:06:03 »
Dsmart sd cihazibirak hd cihaz bile vermez ..Umut beklemeyin bence yinede müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz bu konu hakkında

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #79 : 08 Aralık 2010, 23:08:12 »
Normal uydu cihazı olarak kullanılabiliyor ve 1 yıl sonra geri almayacaklar.

Şimdi herhangi bir uyducuya gidip dsmart cihazı aldığımızda eğer paralı kanallar için abone olmamışsak hem Türksat hemde hotbird için normal uydu cihazı gibi kullanabiliyoruz doğru mu? Cevap: doğru..
Peki bu pvr cihazın diğer dsmartlardan farkı nedir? Cevap: tek farkı pvr olması diğer tüm özellikleri diğer dsmart cihazlarıyla aynı.
O halde diğer dsmart cihazları normal uydu cihazı olarak kullanılıyorsa demekki bu pvr cihazda normal uydu cihazı olarak kullanılabiliyor.

Ayrıca ilanda ne diyorlar "Dsmart pvr kutu ve 12 aylık smart paket üyeliği hediye" diyorlar.      

Bu cümlenin tümlecinden yüklemine kadar incelediğimizde 1 yıl sonra sizdn bu hediyeyi geri alacağız anlamı çıkmıyor

Zaten anane ve törelerimize göre "Hediyenin geri alması olmaz" .. ;)

Hayatta d-smart beles sd cihazi bırak hd cihaz bile vermez hele ki kampanyadan yarın müşteri hizmetlerine sorarız bakalım

Sevgili lonelycocuq SD cihaz HD cihazdan üstün değildir.Yazdığın  cümleden sanki SD daha iyi bir cihazmış gibi anlaşılıyor.

Ben onların söylemlerinden bunu çıkarttım.Eğer kutuyu  geri alacak olsalardı sadece 12 aylık pvr kutu ve dsmart hediye paketi derlerdi.
Onların dediği ise  "Dsmart pvr kutu ve 12 aylık smart paket üyeliği hediye"

Ben onların taahhütlerini yorumluyorum.

Beş dakikada değişir bütün işler.