Gönderen Konu: diş ağrısı kabir azabına benzermiş  (Okunma sayısı 37099 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
Ynt: diş ağrısı kabir azabına benzermiş
« Yanıtla #30 : 13 Aralık 2010, 16:09:56 »
Çok geçmiş olsun Esmanur. son yazını okuyunca dişim ağrısamıki ebnimde diyesim geldi  :-[ eşinin tutumuda pek hoşmuş  ;D
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 13 Aralık 2010, 16:23:00 »
yok Allah korusun ağrımasında :)

insan bazen söyle düşünüyor......kendim için söylüyorum bunu kimse üstüne alınmasın......

bazen o kadar boş şeyler için vakit geçiriyorumki....birde vakit geçirdiğim yada değer verdiğim şeyler bakıyorum ki boş ve benim onlara değer verdiğim kadar dolu değil..............

hiç birşey beni Allahın çağırmasından daha mühim olamaz.....

eee o zaman bu inat niye kabre yanlız gireceğim ve bazı şeylerin hesabını tek başıma vereceğim kimse gelmeyecek ki benimle......

vaktinde kılınmayan namazlar,yarım kalan namazlar......birde rabbime şükür istediğim herşey yerinde neden görevlerimi yerine getirmemek diye düşünüyor insan..................
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #32 : 13 Aralık 2010, 16:26:35 »
çok haklısın söylediklerinde.. bende burda boş vakit geçirmeye fırsat bulabiliyorum ama yapmam gereken şeyleri yapacağımda vaktim yokmuş , ikizlerim beni yoruyormuş gibi bahaneler  üretiyorum. sonrada tabi bi huzursuzluk bir iç sıkıntısı hali oluşuyor hep..

düşünürken herşeyin farkındayımda birazdan yine unuturum  :-[
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..