Gönderen Konu: diş ağrısı kabir azabına benzermiş  (Okunma sayısı 37088 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
Ynt: diş ağrısı kabir azabına benzermiş
« Yanıtla #10 : 23 Kasım 2010, 22:23:11 »
aslında bende hiç ağrı çekmedim 20lilk dişlerim çıktıktan sonra çektirirken çok ağrı vardı öncesi kolaydı yani ;)

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 23 Kasım 2010, 23:20:36 »
çektir kurtul bende 3 ay önce 2 tane çektirdim.aman Allahımmmmmm ne biçim bi ağriydı o doğum bu kadar zor değildi ;D

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 23 Kasım 2010, 23:33:15 »
20lik diş cok fena kardeşim agrısına dayanamadı cektirdi cektirmez olsaydık yanlış cekim yaptı diş hekimi cok uğraştı cenesi kitlendi kızın 1 ay serumla beslendi apse yapmış pipetle besledik ayyy cok fenaydı .allah cektirmesin bu acıyı

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #13 : 23 Kasım 2010, 23:37:59 »
Çokkk geçmiş olsunnn. Diş ağrısını en iyi bilenlerden biri benimm ayda en az 1-2 defa diş ağrısından dolanıyorum evin içinde  ::) Hemdee benim derdim tüm dişlerimlee ama korkuyorum yaa 2 yıl önce iltihaptan yanağım komple şişince kanal tedaviye gitmek zorunda kalmıştım şimdi dişim ağrıyınca aklıma o makinelerin sesi falan geliyoo gidemiyorum  :D
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 23 Kasım 2010, 23:45:01 »
22 yasına gircem hala 20lik diş agrısı yasamadım. Hatta dogru dürüst diş agrım bile olmadı bugüne kadar. Bende bi sorunmu var acaba, herkeste olan şey bende neden olmuyo  :o  ::) ??? 8) ;D
ben 22nin içindeyim ama hala 20lk dişlerim yok bende bi bende çıkmadı sanıyordum  :)
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 24 Kasım 2010, 00:44:26 »
çok geçmiş olsun o ağrıyı bende bilirim 3 ay adanada 20lik diş ameliyatı için sıra bekledim sonunda kurtuldum ama sonuçta herkese tavsiye ediyorum o ağrıları çekmektense çektirip kurtulmak en mantıklısı.kabir azabına gelince banada herkes öyle söyledi Rabbim herşeyin hayırlısını versib ama öyle olacaksa çekilir daha kötüsünden korusun Allah...tekrar geçmiş olsun başka yirmilik kaldıysa onlarıda çektirin derim ağrı olmadan hepsinden kurtulmak gerek....
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #16 : 24 Kasım 2010, 00:50:45 »
22 yasına gircem hala 20lik diş agrısı yasamadım. Hatta dogru dürüst diş agrım bile olmadı bugüne kadar. Bende bi sorunmu var acaba, herkeste olan şey bende neden olmuyo  :o  ::) ??? 8) ;D

geçmiş olsun , hiç işe yaramayan, çabuk çürüyen 20lik dişler:) herkeste farklı zamanlarda çıkabilir , 35 yasımda çıktı 20lik dişim oda yamık, çeneme sığmadı kesilerek çekildi ancak,

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #17 : 24 Kasım 2010, 23:47:50 »
çok geçmiş olsun bi arkadaşımın diş doktoru olan tanıdığıda hastasının dişini çekerken dişi kendi gözüne kaçırmış bandajlı dolaşmış allah doktorunda hayırlısını versin.. :D :D

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #18 : 25 Kasım 2010, 03:46:37 »
Çok geçmiş olsun..bende 26 yaşına giricemm 20 dişim çıktımı çıkmadımı haberim yok :D hiç diş ağrısı da çekmedim allaha şükür allah çektirmesin..çekenlerede çok geçmiş olsun.

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 25 Kasım 2010, 08:21:32 »
20lik dişlerim tam 1 senelik ağrılı bir dönem sonucunda çıkabildiler. Doktora göründüğümde diş etini yarmamız gerekiyor rahat çıkamıyorlar dedi ama korkumdan operasyonu kabul etmedim ve bir yıl o acıyla yaşadım. Çok şükür bitti. :D