Değerli takipçilerimiz...Sizler için hazırladığımız yeni 3 pardesü hediyeli kampanyamız başlıyor...
Bu kampanyamızda bir hafta boyunca 3 pardesü modelimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz.Hergün bu 3 pardesü modelimizden birini sizlere duvarımızdan tanıtacağız.1 hafta süresince sizlere tanıtılan 3 pardesü modelinden size göre haftanın en iyi pardesü modeli hangisi ise modelin üzerinde olan numarayı ad,soyad bilgilerinizle birlikte "Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin" adresine bize mail olarak göndermenizi istiyoruz.Bir hafta sona erdiğinde Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gelen mailler değerlendirilecek ve en çok mail alarak haftanın pardesü modeli seçilen pardesümüze mail göndermiş olanlar arasında yapılacak çekilişle 3 talihlimiz bizden kendi beğendikleri bir pardesü kazanacaklar.Her katılımcının sadece bir pardesü modeline mail atma hakkı vardır.Kampanyamıza katılım Pazar günü saat 00:00'a kadar devam edecektir.Katılan bütün takipçilerimize şimdiden teşekkür ederiz...Bu haftanın 3 pardesü modeli aşağıda ki gibidir.Hafta içerisinde sizlere tek tek tanıtılacak olan pardesü modellerinden size göre en iyisi hangisi ise o modelin üzerinde yazan rakamı ad,soyad bilgilerinizle birlikte Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine mail gönderebilirsiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
herkes aynısını seçerse kazanma şansımız daha fazla olur
2 numara nasıl ben onu seçiyorum
bencede aynı pardesüyü beğenelim yoksa en beğenileni seçemessek kuraya da kalamayız
bencede doğru tespit olmuş bende 2 dedim..
Hiç umudum yok şu sıra hiç bir şey kazanamıyorum bende 2 yi seçtim.
İçlerinde en güzeli 2 gerçekten. Ben de 2 diyorum.
bencede aynı pardesüyü beğenelim yoksa en beğenileni seçemessek kuraya da kalamayız
bence de...bende 2 numarayı beğendim.
bende 2 dedim inşallah bana çıkar bu hafta güzel bir pardesü