Sizlerden bir ricam olacak profilinizde yaş ve bay bayan kısmını dolmurmanızı rica edicem çünkü kime nasıl hitap edecegimizi şaşırıyoruz aslında isminizde imzanıza eklense çok güzel olur.Sizler ne dersiniz?
Benimkinde yaş ve cinsiyet yazıyor.İmzam zaten yeterince uzun,imzama yazmasam da olur herhalde
Yazmayanlar o kadar çokki
adavapuru Üstteki üye hakkında düşünceleriniz (oyun) konusunda sana yazdığım yorumdan yola çıkarak profilleri merak ettiysen ben de 28 yaşında bir anneyim
Bende şimdi güncelledim bilgilerimi.. Sanırsam burda bayan üyelerin bir cogunlugu var öyle gözüküyor
Forumu anneler bastı

Yakında gün falan da düzenlenirse hiç şaşırmam
bende 29 yaşında bir anneyim.bir an önce büyüse diye dualar ediyorum.
adavapuru Üstteki üye hakkında düşünceleriniz (oyun) konusunda sana yazdığım yorumdan yola çıkarak profilleri merak ettiysen ben de 28 yaşında bir anneyim 
hayır canım onu açmadan öncede bu konu bir ara konuşulmuştu bende 28 yaşındayım bende anneyim
Sizlerden bir ricam olacak profilinizde yaş ve bay bayan kısmını dolmurmanızı rica edicem çünkü kime nasıl hitap edecegimizi şaşırıyoruz aslında isminizde imzanıza eklense çok güzel olur.Sizler ne dersiniz?
Bence örnek olması amaclı önce siz yasınızı profilinize eklerseniz bence süper olur