0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin6002080201245371 biri benim için de alabilir mi kart numuranı yaptım kaydınız başarıyla alındı yazdı sanırım %70 oldu kendime alamadım henüz hata diyo çok teşekkürler çok pardon aynı ıp ten sadece 1 kez oluyo sanırım ya sizin ya benim oldu karıştı biraz ben şifremi girip bakıyım size isterseniz ark. biri alsın olmadıysa üzülürüm çünkü biri deneyebilirmi benım ıcın de boşuna gitmek istemiyorum olmamışsa 6002080201245371
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin6002080201245371 biri benim için de alabilir mi kart numuranı yaptım kaydınız başarıyla alındı yazdı sanırım %70 oldu kendime alamadım henüz hata diyo çok teşekkürler çok pardon aynı ıp ten sadece 1 kez oluyo sanırım ya sizin ya benim oldu karıştı biraz ben şifremi girip bakıyım size isterseniz ark. biri alsın olmadıysa üzülürüm çünkü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin6002080201245371 biri benim için de alabilir mi kart numuranı yaptım kaydınız başarıyla alındı yazdı sanırım %70 oldu kendime alamadım henüz hata diyo çok teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin6002080201245371 biri benim için de alabilir mi kart numuranı yaptım kaydınız başarıyla alındı yazdı sanırım %70 oldu kendime alamadım henüz hata diyo
6002080201245371 biri benim için de alabilir mi
Kendime ve Esmanur'cum sana aldım.
Ben de % 70 indirimlisine kayıt yaptım 2 tane. Normal fiyatı kaç lira peki bunun?[/quote2tlydi sanırım fiyatı
Aynı ipten bir kez alanıbiliyor farklı ipe sahip olan bana alabilir mi