0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok güzel kolyem geldi teşekkür ediyorum Beğendiğinize sevindimkarışık yolladım hediyeleri bakmadım kime ne denk geldiyse güle güle kullanın
çok güzel kolyem geldi teşekkür ediyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok güzel kolyem geldi teşekkür ediyorum Beğendiğinize sevindimkarışık yolladım hediyeleri bakmadım kime ne denk geldiyse güle güle kullanınhmm aradım mng'yi gelmemiş benimki şubeye. ne yapsam ki, bu gece gideceğim. :/
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok güzel kolyem geldi teşekkür ediyorum Beğendiğinize sevindimkarışık yolladım hediyeleri bakmadım kime ne denk geldiyse güle güle kullanınhmm aradım mng'yi gelmemiş benimki şubeye. ne yapsam ki, bu gece gideceğim. :/komşunuz varsa ona bırakmasını söyleyinyada şubede bekletsnler yada gideceğinz yere kargoyu gondersnler.bilemiyorum
Adınız neydi facebook'tan yazarsanız sevinirim
kolyem elime ulaştı,teşekkürler şık bişey seçmişsiniz