2 tane kazanmıştım biri geldi babam tc sini vermiş diğeri vermediğim için gelmedi ama bugün 3 kez aramışlar sessizdeydi duymamışım ama yinede tc vermicem inadım inattt
bnmki gelmemstr inşllahhh evde kmse yk
benımkıde gelmedı haftaya gondercez dıyolardı
gene sizden tc istemişler.klavye kaznmıştım nufus cüzdanı fotkopisi istediler benden .bende altı üstü 10 tllık klavye için ne bu ?ne kadar buyuk hediye kazandığımda bile tc bile istemediler diye yorum yazdım sayfalarına.
böyle sitelerın art nıyetı olduğunu düşünüyroum.
Kazananları belgeledikleri için Tc kimlik nosu gerekli. Tc kimlik no ile bişey yapılamaz anlayın artık..
Bende sana katılıyorum.Mesala ürün kargoyla geldiği zamanda alıyolar tc kmLik no'snu hiç birşey olduğu yok..
benide bugun aradılar kargoya vericez dedi artık pazartesi verirler tc diyen arkadaşlarda kuryede tc noyu yazıyor defter tuttukları için ozaman kargonuzuda almayın geri gönderin onlarda haklı kime teslim ettiklerini bilmek hakları
gene sizden tc istemişler.klavye kaznmıştım nufus cüzdanı fotkopisi istediler benden .bende altı üstü 10 tllık klavye için ne bu ?ne kadar buyuk hediye kazandığımda bile tc bile istemediler diye yorum yazdım sayfalarına.
böyle sitelerın art nıyetı olduğunu düşünüyroum.
Ben de böyle düşünenlerin TC kimlik nolarını forumda yayınlamak istiyorum. Sanki çok zor yani TC kimlik noya erişmek.
beni de aradılar tc verdim bugün masum geldi.
kazandığım kulaklıklar hala gelmedi , o kadar da telefon açtılar

başka hediyesi gelmeyen varmı acaba ?
kazandığım kulaklıklar hala gelmedi , o kadar da telefon açtılar 
başka hediyesi gelmeyen varmı acaba ?
benimde mp3üm hala gelmedi