tlfdaki de kibarlıktan kırılıyordu
beni de dün bu günde aradılar neymiş tc kimlik doğrulama yapacaklarmış ben dün verdim dedim tamam ozaman dediler dalga mı geçiyorlar bunlar milletle
murat mıdır nedir bıktırdı canımdan. altı üstü kulaklık taş çatlasa en süperi 30 lira sinirim bozuldu yaa
beni de dün bu günde aradılar neymiş tc kimlik doğrulama yapacaklarmış ben dün verdim dedim tamam ozaman dediler dalga mı geçiyorlar bunlar milletle
göndermek istemiyolar onun için bi daha da ararlarsa ağzıma geleni söylicem çünkü en başta kazanamadınız dediler ve sonra bi daha aradılar bundada aralar bu sefer iyice sinirimi çıkarcam onlardan
gene sizden tc istemişler.klavye kaznmıştım nufus cüzdanı fotkopisi istediler benden .bende altı üstü 10 tllık klavye için ne bu ?ne kadar buyuk hediye kazandığımda bile tc bile istemediler diye yorum yazdım sayfalarına.
böyle sitelerın art nıyetı olduğunu düşünüyroum.
benden de kimlik numaramı istediler vermedim, gören de nüfusuna geçirecekler sanacak......
yoldaş sende iyi yapnmışsın varmı başka reddeden
mp3 çalar geldi ipod shuffle ın yandan yenmiş hali tamamen hayal kırıklığı

ups ile geldi
gene sizden tc istemişler.klavye kaznmıştım nufus cüzdanı fotkopisi istediler benden .bende altı üstü 10 tllık klavye için ne bu ?ne kadar buyuk hediye kazandığımda bile tc bile istemediler diye yorum yazdım sayfalarına.
böyle sitelerın art nıyetı olduğunu düşünüyroum.
Kazananları belgeledikleri için Tc kimlik nosu gerekli. Tc kimlik no ile bişey yapılamaz anlayın artık..