Gönderen Konu: Smarty  (Okunma sayısı 58907 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Smarty
« Yanıtla #560 : 26 Aralık 2010, 22:55:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu kazananların listesi facebook ta yokmuydu.Yoksa ben mi öyle hatırlıyorum. Kazananların listesini göremedim. ???

Günün Kazananlarının hemen yanında.. =)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #561 : 26 Aralık 2010, 22:58:58 »
hakikaten komik bir cevap  >:( neyse devrimcim eğer olmazsa canım sağolsun diyeceğim ,zaten başka çare de kalmıyor anlaşılan. ama biraz zorlarım. onların ses kayıtları falan vardır , arayan kişi ve saat belli ama değer mi bunun için uğraşmaya o da ayrı  ??? hakkımı savunacağım derken sinir hastası olmayayım şimdi de  :D

ablammm biraz düşünceli olsalar anlardııııımm onları..ilgimi çekenn ise kazananlarda adın yok..bu da resmen kazandığın anlamına gelmiyor..dalga mı geçiyor bunlar arayıp adres alıp yok efendim biz vazgeçtik yanlışlık olmuşşşş da o yüzden başka bir zaman olursa gönderelim..anladım bennn İmdb 'de Top 10'a girmek istiyorlar.. :D :D :D :D

:DDDD  alemsin devrim :)
evet kazananlarda ismim yok ama en son dün kazananlar yayınlanmış.yani cumanın kazananları.o yüzden dedim yarını bekliyorum diye :) 

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #562 : 26 Aralık 2010, 23:01:43 »
hakikaten komik bir cevap  >:( neyse devrimcim eğer olmazsa canım sağolsun diyeceğim ,zaten başka çare de kalmıyor anlaşılan. ama biraz zorlarım. onların ses kayıtları falan vardır , arayan kişi ve saat belli ama değer mi bunun için uğraşmaya o da ayrı  ??? hakkımı savunacağım derken sinir hastası olmayayım şimdi de  :D

ablammm biraz düşünceli olsalar anlardııııımm onları..ilgimi çekenn ise kazananlarda adın yok..bu da resmen kazandığın anlamına gelmiyor..dalga mı geçiyor bunlar arayıp adres alıp yok efendim biz vazgeçtik yanlışlık olmuşşşş da o yüzden başka bir zaman olursa gönderelim..anladım bennn İmdb 'de Top 10'a girmek istiyorlar.. :D :D :D :D

:DDDD  alemsin devrim :)
evet kazananlarda ismim yok ama en son dün kazananlar yayınlanmış.yani cumanın kazananları.o yüzden dedim yarını bekliyorum diye :)  

müjdeli haberini alalım da az cık cık cık keyfimiz yerine gelsin ablammmm.. :D :D

yarına bu arada 59 dk kalmış hadi hayırlısı.. :D :D :D :D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #563 : 29 Aralık 2010, 17:50:22 »
şimdi kargonuz geldimi diye aradılar 5 kez sordular yok diyorum bi daha soruyo bi daha soruyo en sonunda tekrar yönlendiriyoruz dediler
...

Çevrimdışı bedduamiz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #564 : 29 Aralık 2010, 20:11:15 »
facebook koş smarty den ödülü gelen var mı ???
Özgürlük savaşcısı CECEN kardeşlerimize selam olsun...!

Çevrimdışı aladar

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #565 : 29 Aralık 2010, 21:12:11 »
dün yola çıktı kargom yarın gelir herhalded

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #566 : 29 Aralık 2010, 21:13:41 »
dün yola çıktı kargom yarın gelir herhalded
benimki kargoya verileli 10 gün oldu hala gelecek  :D

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #567 : 30 Aralık 2010, 15:11:42 »
ya dün aradılar bugün aradılar şimdide tc istiyolar önce babamı aramışlar şimdide beni vermiyorum dedim çok sorun ettiniz olay oldu istemiyorum dedim o zaman gönderemeyiz dedi bende göndermezseniz göndermeyim dedim kapattım telefonu b ne ya o kadar çok hediye kazanmadım belki ama fotoğraf makinesi kazandığımda bile sadece mail den teyitle gönderdiler sonra da hemen geldi. sinir oldun bee
göndermemek içiin olay ettiler göndermessen göndermeeee
...

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #568 : 30 Aralık 2010, 15:12:33 »
ya dün aradılar bugün aradılar şimdide tc istiyolar önce babamı aramışlar şimdide beni vermiyorum dedim çok sorun ettiniz olay oldu istemiyorum dedim o zaman gönderemeyiz dedi bende göndermezseniz göndermeyim dedim kapattım telefonu b ne ya o kadar çok hediye kazanmadım belki ama fotoğraf makinesi kazandığımda bile sadece mail den teyitle gönderdiler sonra da hemen geldi. sinir oldun bee
bende de aynısı oldu göndemeyin be dedim kapadım tlfnu :D

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #569 : 30 Aralık 2010, 15:13:57 »
bende de aynısı oldu göndemeyin be dedim kapadım tlfnu :D
iyi demişsiniz aynen katılıyorum benim gibi düşünen birini buldum ne güzel
...