Bio nolcek bu denizlinin hali.1haftadır memleketindeyim bende koştur koştur oldum buralarda..
Ooooo ustam hoşgeldin.Nerdesin adres ver hemen alayım seni.

Deniz'li böyle işte hocam ben 3 yıldır buradayım.Bundan önceki 30 yılım İstanbul'da geçmiş birisi olarak çokta alışamadım bu kente.Evi satabilirsem Kuşadasına taşınıp kurtulacağım bu horoz kentten.
Bir kurbanlık alalım dedim neler çektiğimi bir ben bilirim.Olmaz böyle bir şey.
Ciddi diyorum eğer hala buralardaysanız buyrun gelin.Misafirim olun..
Sağolasın 15 dklığına internet için kaçtım yarın sabah yolcuyuz evde baya bir ağırlama merasimi var.Aslında aklımdaydın da deplasman benim için burası koşturmaca geciyor.
Ayrıca şiçi yollar hala berabat ya trafikte en çok korktugum yer burası..
Sağolasın 15 dklığına internet için kaçtım yarın sabah yolcuyuz evde baya bir ağırlama merasimi var.Aslında aklımdaydın da deplasman benim için burası koşturmaca geciyor.
Ayrıca şiçi yollar hala berabat ya trafikte en çok korktugum yer burası..
Bir dahaki sefere mutlaka bekliyorum o zaman.Senin vesilenle Denizli'den yolu geçen tüm dostlara kapımız sonuna kadar açık demek istiyorum.
Evet trafik berbat sürücüler berbat yollar berbat.Alt yapıdan sonra oldu böyle yeni yollar yapacaklarmış bakalım ne zaman yapacaklar..
O zaman size hayırlı yolculuklar dileyeyim.
Ben de şu an şu resimdeki haldeyim.Küçücük fareden bozma hamster ne kadar uğraştırdı bizi yahu.

smarty i koşarken unutmuşum o titrek formu görmek bana da nasip oldu

gerçeğini de görürüm inşallah
Birileri şikayet mailleri atmış ve cevabını almış 
Sevgili fanlarım,
Lütfen merak etmeyin, ben sizleri çok iyi izliyorum

Beni ne zaman ve kaç kere koşturup durdurduğunuzu görüyorum ve biliyorum. Sistemdeki dataları ve kullanıcı kayıtlarını da inceliyorum.
Fanlarım canlarımdır, kazananlara hediyeleri ulaşacaktır

Şimdiye kadar kazanan onlarca kişiyi de tebrik ediyor...um!