Gönderen Konu: Smarty  (Okunma sayısı 59063 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
Ynt: Smarty
« Yanıtla #510 : 25 Aralık 2010, 21:54:09 »
bende mp3 kazandınız çıktı ama form gitmiyor ekran görüntüsü aldım napabilirim ???

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #511 : 25 Aralık 2010, 21:56:15 »
Müşteri hizmetlerinden aradılar, sorun bizden kaynaklanmıyo servis saglayıcınızdan kaynaklanıyo falan filan diyo. Bende dedim forumdan arkadaslarında aynı sorunu var formu gönderemediler sizin oyununuzda sorun var dedim, oyunda herhangi bir sorun bulamıyoruz servis saglayıcınızdan kaynaklanıyo diye ısrar ediyo ;D Tamam o zaman dedim kapattım ;d Sibelert bizi kandırdı heralde  ;D Boşuna ekran görüntüsü almaya calısmayın..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #512 : 25 Aralık 2010, 22:07:16 »
nereye yolayabiliriz bu form görüntülerini
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #513 : 25 Aralık 2010, 22:10:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
nereye yolayabiliriz bu form görüntülerini

Göndersende bişey degişmez. Kazandıgımız ödülleri bile vermemek için sorun çıkartıyolar bunları hiç vermezler..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #514 : 25 Aralık 2010, 22:11:27 »
ya versnler ya :D :D ki mp3 bi mouse kazandm aksam aksam :D

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #515 : 25 Aralık 2010, 22:14:06 »
arkadaşlar form görüntüleri kalsın rl
kamile44 ; hemşehrimmm az evvel o form ilk kez Sibel Ablaya çıkmıştı..Sonradan aramışlar kazandınız diye de o konu ile ilgili tebessüm içerikli söz tamlamaları.. :D :D

:) :) :) :)
 ne  yapayım   şu konumda  ekran  nasıl  kaydedilir  yardımcı  olurmusunuz

arkadaşın dediğini yapman kafi hemşehrim..ne dicemm kayıt al resmi upload et ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu adrese yolla..herkes yapsın arkadaşlar..üzerine gidelim bakalım ne kaybederiz ki ben göndereceğim birazdannnn.. :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #516 : 25 Aralık 2010, 22:15:11 »
arkadaşlar form görüntüleri kalsın rl
kamile44 ; hemşehrimmm az evvel o form ilk kez Sibel Ablaya çıkmıştı..Sonradan aramışlar kazandınız diye de o konu ile ilgili tebessüm içerikli söz tamlamaları.. :D :D

:) :) :) :)
 ne  yapayım   şu konumda  ekran  nasıl  kaydedilir  yardımcı  olurmusunuz

arkadaşın dediğini yapman kafi hemşehrim..ne dicemm kayıt al resmi upload et ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu adrese yolla..herkes yapsın arkadaşlar..üzerine gidelim bakalım ne kaybederiz ki ben göndereceğim birazdannnn.. :)

Bende burdan ulaştım. Sizde deneyin ama sonucun değişeceğini sanmam..

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #517 : 25 Aralık 2010, 22:19:26 »
kankammm içimdeki his durma çabuk dene diyor..arasın da beni o bayana web dersi vereyimmm..herkeste hata veriyor ve servis sağlayıcınızda sorun diyor..başından savmış seniiii .. :D :D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #518 : 25 Aralık 2010, 22:22:43 »
kankammm içimdeki his durma çabuk dene diyor..arasın da beni o bayana web dersi vereyimmm..herkeste hata veriyor ve servis sağlayıcınızda sorun diyor..başından savmış seniiii .. :D :D

Kanka ben özetini yazdım buraya. Daha uzun bi konusma geçti aramızda, kem küm etti falan ama yok dönüp dolaşıp servis saglayıcı kelimesini kullanınca daha fazla sinirlenmeden kapattım teli. Papaz olmayalım uydu alıcısını göndermezler sonra, bi mouse için uydu alıcıdan olmayalım ;D  Ayrıca bayan değil bay  ;D

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #519 : 25 Aralık 2010, 22:31:25 »

Kanka ben özetini yazdım buraya. Daha uzun bi konusma geçti aramızda, kem küm etti falan ama yok dönüp dolaşıp servis saglayıcı kelimesini kullanınca daha fazla sinirlenmeden kapattım teli. Papaz olmayalım uydu alıcısını göndermezler sonra, bi mouse için uydu alıcıdan olmayalım ;D  Ayrıca bayan değil bay  ;D

hııı bak sennnnn kanka..yani anlamıyorsa sözlerinden bir şeyler en güzeli bir daha görüşmeyelim olurdu..iyi de yapmışsın..sıra bana geldi gönderdim benle de konuşsun bakalım ne diyecek..bayan olmaması daha iyi :D :D :D :D