-
kızım ameliyat olacak
Gönderen:
asi demir
04 Şub, 2009 09:52
-
arkadaşlar çok üzgünüm kızımın hem geniz eti varmış hemde bademcikleri çok büyükmüş. doktor her ikisininde ameliyatla alınması gerktiğini söyledi. geniz etinden değilde bademcik ameliyatından çok korkuyorum sonradan kızıma bir zorluk çıkarmaz inşallah aranızda varmı bademcikleri alınan . öööööffffffff çok kötüyüm ya
-
Gönderen:
emk87
04 Şub, 2009 09:54
-
geçmiş olsun öncelikle

bnm abimin bademcikleri alındı cocukken simdi 27 yasında bu zamana kadar herhangi bi sorunla karşılaşmadı emin ol. Allah acil şifalar versin
-
Gönderen:
asi demir
04 Şub, 2009 10:02
-
teşekkür ederim desteğine inş ddiğin gibi olur
-
Gönderen:
diazem
04 Şub, 2009 10:09
-
Çok geçmiş olsun öncelikle...
Ama ufak bir şeye dikkat çekicem... Bademcik ameliyatı yanında kulağada tüp takalım vs gibi şeyler olunca biraz dikkatli davranmak gerekiyor(gereksiz ameliyat kastım).. Bazen doktorlar olmuycak şeylere imza atabilirler.. Yeğenime bademcik ameliyatı yanındada kulağa tüp takma yaptılar ancak aynı doktor daha önce kuzenimede aynı ameliyatı yaptı.. Bende bu işlerden fazla şupheleniyorum.. Mutlaka ama mutlaka başka dokorlara gösterip diğer doktor boyle dedi demeden biraz daha araştırmanız..
Çok çok geçmiş olsun.. Ameliyat sonrası dondurmaları hazır edin doktorlar ona izin veriyorlar.2 hafta bir sürede sıvı gıdalarla beslenebilicek kızınız...
Allah acil şifa versin .....
-
Gönderen:
etlisarma
04 Şub, 2009 10:14
-
çok geçmiş olsunnnnnnnn...
bende aldırmıstım badeciklerimi ve ailedeki herkes aldırdı...daha cok rhatlıyacağına eminim....tek sorun bademcik ameliyatında sonra cocuklar cok kilo alıyo .ona dikkat edin....
-
Gönderen:
chemy
04 Şub, 2009 10:16
-
çok geçmiş olsun.
-
Gönderen:
asi demir
04 Şub, 2009 10:19
-
hepinize çok teşekkür ederim biraz rahatladım ama çok şüpelerim var daha
-
Gönderen:
peja
04 Şub, 2009 10:36
-
Geçmiş olsun.Ameliyat olunacaksa ve öyle acil bir durumda yoksa bir kaç hastahane ve doktora danışılması gerekir malum ülkemizde biri birini tutmuyor.Bunu kendimden biliyorum.İnsan hayatı bizim ülkemizde ucuz...
-
Gönderen:
öncevatan
04 Şub, 2009 10:57
-
Sana geçmiş olsun Allah kızına acil şifalar versin Artık Teknoloji çoğaldı artık ameliyatlar bile kolay Kardeşim korma Allaha bol bol dua et
-
Gönderen:
asi demir
04 Şub, 2009 11:04
-
izmirde en tanınmış kbb hastahanesine gittik ekol kbb çok sık boğaz enfeksiyonu geçirmesinin nedeni buymuş 3 ayda bir enfeksiyon geçiriyormuş. alınmazsa bademcikler ilerde daha büyük rahatsızlıklara yol açıyormuş b cuma ameliyat edeceğiz dediler