0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçişmatik kampansından kazandığım ürün az önce elime ulaştı. kargo ücreti ödemedim. teşekkür ederim emeğine sağlık arkadaşım. sevgilerimle...rica ederm canm,güle güle kullan diyemicem ama nyse buarada fırsat diyarı da en yakın zmnda kargoya verecekmiş dün mail geldi engin61
çişmatik kampansından kazandığım ürün az önce elime ulaştı. kargo ücreti ödemedim. teşekkür ederim emeğine sağlık arkadaşım. sevgilerimle...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçişmatik kampansından kazandığım ürün az önce elime ulaştı. kargo ücreti ödemedim. teşekkür ederim emeğine sağlık arkadaşım. sevgilerimle...rica ederm canm,güle güle kullan diyemicem ama nyse buarada fırsat diyarı da en yakın zmnda kargoya verecekmiş dün mail geldi engin61 niye canım yaparken gülersek güle güle kullanmış oluruz, olsun varsın
fırın kapları 2 gün önce gönderilmeye başlanmış benim ki gelmedi hala beklemedeyim