0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
canım fırsatdiyarın'dan kazanılan fırın kabı ne zaman gönderilecekmiş acaba bir bilgin varmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım fırsatdiyarın'dan kazanılan fırın kabı ne zaman gönderilecekmiş acaba bir bilgin varmı canm dün firmaya tekrar mail attım bakalım ne zmn dönecekler keyifleri yetince..Yılbaşı fln dedim yoğunlardır dedim ama olmazsa aricam yarın fln
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım fırsatdiyarın'dan kazanılan fırın kabı ne zaman gönderilecekmiş acaba bir bilgin varmı canm dün firmaya tekrar mail attım bakalım ne zmn dönecekler keyifleri yetince..Yılbaşı fln dedim yoğunlardır dedim ama olmazsa aricam yarın flnsağol canım umarım bu hafta sonuna kadar gelir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım fırsatdiyarın'dan kazanılan fırın kabı ne zaman gönderilecekmiş acaba bir bilgin varmı canm dün firmaya tekrar mail attım bakalım ne zmn dönecekler keyifleri yetince..Yılbaşı fln dedim yoğunlardır dedim ama olmazsa aricam yarın flnsağol canım umarım bu hafta sonuna kadar gelir inş. canm..bazı firmalar böyle malesef..hediyeyi göndermemek için 40 takla atıyor.Peşini bırakmicam merak etme
çişmatik kampansından kazandığım ürün az önce elime ulaştı. kargo ücreti ödemedim. teşekkür ederim emeğine sağlık arkadaşım. sevgilerimle...
Dettol Kampanya sonucumuz arkadaşlar..tebrik ederim kazananlarıLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDettol Kampanya sonucumuz arkadaşlar..tebrik ederim kazananlarıLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım eşimin(levent us) kazandığı detol daha gelmedi haberin varmı acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDettol Kampanya sonucumuz arkadaşlar..tebrik ederim kazananlarıLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım eşimin(levent us) kazandığı detol daha gelmedi haberin varmı acabaewt canm enson 5inde görüşmüştüm firmayla 1 hafta içinde kargolanır demişti..pazrtesdn itibaren gelir mutlaka..benim yogun bir zamanıma denk gelmişti iletişim biraz geç oldu oyzden dettolle..