Kipadan Molped alın.Şifreli karttaki özgün kod numarasını ad,soyad ve adres bilgileriyle 7826ya gönder.
50 kişi Medisana Yağ ve Su oranını ölçen Kişisel Baskül,50 kişi Medisana Sırt ve Boyun Isıtmalı yastık kazanacak.
Sonuçlar 8 Aralık Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin açıklanacaktır.
Molped alın dio dergide ancak müşteri hizmetleride dioki 10 liralık alcaksınız diyo

Yani boş kampanya bence..
198 kişi katılım yapmış.... 102 kişi hediye kazanmış..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
198 kişi katılım yapmış.... 102 kişi hediye kazanmış..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
10 lirada biraz fazlaydı kampanya için bence..
aynen...ama ne olsa katılmadan duramıyor insan 4 katılım yaptım 3 tane medisana yastık çıktı..son katılımı 2 aralık saat 17.08 de yaptım...kampanya bitmiştir mesajı geldi., hata oldu yani..ilerleyen günlerde şikayet edip bir ürün daha alabilirim belki diye düşünüyorum..hediye yastıklar 125 tl değerinde..17 sinde kipa da yine procter&gamble ı-phone 4(10 adet) çekilişi varmış..15 tl ürüne kart verilmesi avantaja dönüşebilir katılımcı sayısı bakımından.
bu kampanya da son gün yaptığım katılım(2 aralık) geçersiz sayılmıştı... 4,5 ay sonra yeni kampanya
başladığında kipa müşteri ilişkilerine şikayet ettim,katılım mesajını gösterdim...yeniden katılım hakkı
verilmesini istedim...bugün telefonla aradılar,salı günü yeni kipa molped kampanyasına 2 katılımımı
fazladan sağlayacaklar gibi..bir de molped de hediye teslimi 2-3 ay sürüyor.