tesekkürler tipcan
konuyuda okuyamadım bu sabah oynamıştım ilk kez
şimdi oynucaktım bulamadım
oyun düzene girdi şu an bi sıkıntı yok gün içinde yaptığınız en yüksek skor dünkü puanınıza ekleniyor arkadaş davet de düzeldi ama anlayamadıgım bişey var 6000+ nasıl alınabilir bu oyunda?
oyun düzene girdi şu an bi sıkıntı yok gün içinde yaptığınız en yüksek skor dünkü puanınıza ekleniyor arkadaş davet de düzeldi ama anlayamadıgım bişey var 6000+ nasıl alınabilir bu oyunda?
Ya alıomda benim puanlar eklenmiyor az önce 32000 oldu ama listede hala 26000, 6000 puan fazla geldi heralde dedim 2000 aldım o da eklenmedi
Ya alıomda benim puanlar eklenmiyor az önce 32000 oldu ama listede hala 26000, 6000 puan fazla geldi heralde dedim 2000 aldım o da eklenmedi 
olay şöyle anladğım kadarıyla..gün içinde en son hangi puanda bıraktınz farzedelm bugün bn 47.880de bıraktm gece 00.00da en son bıraktığım puan oluo puanım..yni gün içinde değişmio.gün sonunda nerde bıraktıysan puanı o oluyor.
oyunda şuan ufak bi sorun var sanırsam..saat tam ilerlemiyor bazen duruyor =) şimdi yarşmanın tam zamanı =) ilgilenenlere duyurulur =)))
26 da 25 yaptım 32bin puanım oldu ilk 10 dayım
30 Aralık'a kadar oyunu bırakan çok olacak gibi...
Ben de 26da 25 yaptım ama sıralamam değişmedi.Mevcut duruma göre hesapladı sanırım...
Puanlar gece 12den sonra ekleniyor heralde.