Okulunuzun ihtiyacı mı var?
Kampanyaya katılın, okulunuzun ihtiyacını seçin. Biz de destek sayısına ulaşan ilk 20 okulun ihtiyacını karşılayalım. Hemen katılın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Bizim okulun ciddi manada fotokopi makinası ihtiyacı var.Buradan biz destekleriz derseniz okulun adına katılacağım.
ufuk ben okul arıyorum desteklemek için ben kesin arkandayım.hep kendimiz kazanmayalım bu kez başkaları için çaba sarfedelim.hileye bilmem neye her lafa karışanlar hadi buyurun destek lazım
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım biliyorum burası destek isteme yeri değil ama olay farklı olunca eşimle bede okulumuz adına katıldık ve buraya yazıp destek isteyelim dedik benim okulum 75 .yıl özel idare i.ö.o bende katıldım ve bu forumdaki duyarlı insanlardan destek istiyorum bu olay biraz farklı gerçekten okullarımızın çok ihtiyacı var.forumdan yarışmaya katılan arkadaşları yalnız bırakmayın.eğer mod arkadaşlar destek bölümü yaparlarsa benim okulumuda eklesinler
burda link vermek,destek istemek yasak
destek kısmı acılırsa orda vereilirsiniz
zaten yukarda yazdım biliyorum desteğin buradan istenmeyeceğini ayrıca bölüme bakan modlara mesaj attım .okulum için olduğundan buraya yazdım isterseniz kaldırabilirsiniz.
İşin gerçeği ben adminden özel ricada bulundum,kişisel konu açmak istemiyorum.Kendi şahsi menfaatim içinde katılmayacağım zaten.Müdür bey onay verirse birkaç gün içinde katılımı gerçekleştireceğim.Mübarek günlerde sevap işlemek isteyenler yardımcı olur.