merhaba arkadaşlar dün benim bir japon ya da çinliye script yaptırdığımı araştırıp bulmuş bir şahıs mesejaları göremedimm heberim olmadı galiba silinmiş bakın benim prensibim şu ki madem adamlar bu tür müdahleleri gözardı ediyor neden biz de eşit şartlarda yarışmayalım o yüzden ilgili scripti bir çinli arkadaş yazdı sağ olsun ama işe yaramadı ve sonuçta banlandım ama o derecelerin normal şartlar altında yapılmasının imkanı yok inat ettim madem ajansın umurunda değil neden biz de yapamayalım sizde bana yok doktormuş ne işi varmış kampanyalarda diye saçma bi eleştiri getirmişsiniz sco arkadaş bence oturun bir daha düşünün bundan hile hurdayı savunduğum da sanılmasın olay madem birileri bu yollarla bütün değerli ödülleri silip süpürüyor biz de yapalım olayı değil görsünler ki bu tür olayalar çoğalıyor ona göre önlem alsınlar yoksa gerçekten doktor olarak o aletlere ihtiyacım da yok istesem sipariş verir alırım ama aptal yerine konmak bana dokunuyor sco arkadaş da benimle bir derdi varsa direkt benimle muhattap olabilir iki de birde bana sataşıp durmasın.