Bu durumda oy çokluğuyla .....

Puhahaha.. Hepten korkuttunuz walla ibolya'yı.. Sesi çıkmıyor sabahtan beri..
Adminim bize kampanya yapsanaaaa yapsanaaa yapsanaaaa
yok canım niye korkuyum sıpacanla uğraşıyodum, öyle her istediğimiz zaman tıklayamıyoz malesef, sıpacan baa tıklıyo genellikle
Forumu açtığımızdan beri forum ile uğraşmaktan pek fazla kampanyaya katılamıyorum. Bu nedenle pek fazla birşey de kazanamadım.
Kazandıklarımı hem bloga ekliyor hem de burada duyuruyorum. sadece tek başlık altında deği herbiri için ayrı başlık açıyoruml
hakkaten kampanyayı kazansa bile dağıtıyor. Bana destek mesajı yolladı admin parfum kazanırsam bile başka üyeye verelim dedi. çok ince bir düşünce
Forumu açtığımızdan beri forum ile uğraşmaktan pek fazla kampanyaya katılamıyorum. Bu nedenle pek fazla birşey de kazanamadım.
Kazandıklarımı hem bloga ekliyor hem de burada duyuruyorum. sadece tek başlık altında deği herbiri için ayrı başlık açıyoruml
hakkaten kampanyayı kazansa bile dağıtıyor. Bana destek mesajı yolladı admin parfum kazanırsam bile başka üyeye verelim dedi. çok ince bir düşünce 
öle olcek tabi, adminlik böle bişi işte, kendisini üyelerine adamış adminciğim, dimi adminciğim
öle olcek tabi, adminlik böle bişi işte, kendisini üyelerine adamış adminciğim, dimi adminciğim
kardeş merhaba online gördüm seni
kardeş merhaba online gördüm seni 
aşk böceeem uyuyomuştur o ara yoksa her zaman online yakalayamassın
admin bey mecbur kalmadıkça girmem demişsiniz...

ne gibi durumlarda mecbur kalırsınız?