admin admin ben adminlerden korkuyom sölüyüm, banlanma tehlikesi var
şaka bi yana nedense adminler beni geriyo, bişey yapmıcaksam bile ahan şindik bişey sylerim de beni banlarmı ki diyorum,. amma tırsmışım yav bu adminlerden, potansiyel suçlumuyum neyim
bi de sen bilgisayar mühendiziysen kesin bizim pclere çaktırmadan girebiliyosundur, benim bi arkadaşın da sitesi var, kendileri mutant olurlar
(mutant ne diye sormayın, yarı insan yarı hayvan karışımı bişiy olsa gerek) herif istese benim pcye gierermiş, benim ruhum bilem duymazmış, hatta bi keresinde birinin pcden film çekmiş filen, bana da öğret nolur diom öğretmiyo 

çok güldüm yaf bnm kardeşimde başkalarının pc lerine girio ama admin değil
ben adminimizi beğeniyorum , çok güzel bi site kurmuş teşekkür ederim sayesinde bissürü şey kazandık
admin her yönü ile iyimser ve düşünceli bir insan.İyi ki bu siteyi kurmuş ve böyle bir şeye imza atmışsınız.Ayrıca çok ta duyarlı birisi.Bu kazandığınız hediyeleri site üyeleri merak ediyorlar.Neden acaba sizde kazandıklarım bölümüne kazandığınız hediyelerin fotoğrafını eklemiyorsunuz.
Forumu açtığımızdan beri forum ile uğraşmaktan pek fazla kampanyaya katılamıyorum. Bu nedenle pek fazla birşey de kazanamadım.
Kazandıklarımı hem bloga ekliyor hem de burada duyuruyorum. sadece tek başlık altında deği herbiri için ayrı başlık açıyoruml

Örneğin;
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
Kayit olun veya
Kayit olun veya
giris yapin
şindik admin kardeş sen beni banlamazsın dimi

bu arada benim fikrim geldi yine, siz bu siteye bi de chat odası kursanızya, daha alengirli olur kanısındayım,
estağfurullah niye banliyim
Yok yok banlayalım.. Bana önce selvi gibi dedi sonra çekmişsin dedi.. Kesin banlayalım bence..
estağfurullah niye banliyim 
ne bilim korkuyom, dedimya adminlerden tırsıyom ben biraz
bir moderatöre çekmişsin diyen birisi bencede banlanmalı hatta internet aboneliği iptal edilmeli
Bu durumda oy çokluğuyla .....