Ahmet hakan bey mesleğiniz nedir?
memnun oldum bende teknikeriyim
Sitemizde google adsense'i kullanıyoruz.
Tıklama başına ücret veriyor.
Ancak burada reklamverenlerin de haklarını ihlal edip reklam hesabımızın kapanmaması için sadece ilginizi çeken reklamları tıklamanızı rica ediyoruz.
Aksi taktirde google adsense eğer bir bilgisayardan çok fazla sayıda tıklama yapıldığını farkederse bunu bizden bilip hesabımızı kapatabilir 
Bu arada belirtmeyi unutmuşum Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sitesinin hitinin yüksek olması bizim için çok önemli. Çünkü buraya aylık reklamlar da alıyoruz (parfumdeolay.com'un reklamının olduğu gibi). Firmalar reklam verirken de anasayfanın hitine bakıyor.
Ben dahil eminim bi çok arkadaşım forum.hergunkampanya yı sık kullanılanlara ekleyip direk giriş yapıyordur
ben for yazınca zaten direk çıkıyor sık kullanılanlarda değl
admin admin ben adminlerden korkuyom sölüyüm, banlanma tehlikesi var

şaka bi yana nedense adminler beni geriyo, bişey yapmıcaksam bile ahan şindik bişey sylerim de beni banlarmı ki diyorum,. amma tırsmışım yav bu adminlerden, potansiyel suçlumuyum neyim

bi de sen bilgisayar mühendiziysen kesin bizim pclere çaktırmadan girebiliyosundur, benim bi arkadaşın da sitesi var, kendileri mutant olurlar

(mutant ne diye sormayın, yarı insan yarı hayvan karışımı bişiy olsa gerek) herif istese benim pcye gierermiş, benim ruhum bilem duymazmış, hatta bi keresinde birinin pcden film çekmiş filen, bana da öğret nolur diom öğretmiyo
ip lerimizi görebiliyorlar ya, arkadaşın üyelerin ip lerini kullanarak pc lerine girmiştir ama bizim adminimiz yapmaz öyle şey

değil mi admin
şimdiye kadar forum üyeleri için böyle birşey yapmadım.
Mecbur kalmadıkça da yapmayı düşünmüyorum