admin bizi ,biz de admini ve forumdaki diğer üyeleri kazandık. varsın kampanyalardan bişi çıkmasın
admin de birşeyler kazanıyor ara ara ama uzun zamandır pek birşey kazanmadı kazandığını da blogda yayınlayıp forumda yayınlıyor

Promosyon malzemeleri bütçemizi aştığı için sadece sticker bastırmak ile yetindik.
Onları da yavaş yavaş dağıtıma başlıyoruz.
admin de birşeyler kazanıyor ara ara ama uzun zamandır pek birşey kazanmadı kazandığını da blogda yayınlayıp forumda yayınlıyor 
Promosyon malzemeleri bütçemizi aştığı için sadece sticker bastırmak ile yetindik.
Onları da yavaş yavaş dağıtıma başlıyoruz.
sen kimsin???
gerçek admin nerde???

sanki adminin ağzından başkası gibi yazılmış bir yorum...
hmm...
çok şüpheci buldum kendimi

forum harika...admin harika...üyeler harika...
daha ne olsun...
hergün online olduğum nadir sitelerden birisi...
kampanya paylaşımına ve birbirimizle iletişime geçmemize sebep olan bay gizemli adam:) pardon bayanmıydı cinsiyetinizi bilmiyorum.umarım pot kırmamışımdır:( yani bayanlardan admin olmaz diye bir şey yok.
kampanya paylaşımına ve birbirimizle iletişime geçmemize sebep olan bay gizemli adam:) pardon bayanmıydı cinsiyetinizi bilmiyorum.umarım pot kırmamışımdır:( yani bayanlardan admin olmaz diye bir şey yok.
valla bayanlardan admin olmaz diye bi kural yok ama Ahmet Hakan ismi bana pek bayan ismiymiş gibi gelmiyo
Admini çapraz sorguya almışsınız
sanırım öyle olmuş içimden bir ses çok beyfendi biri diyor