Resimde görmüş olduğunuz kitapları tam 3 üyemize hediye edeceğiz.Yani 3 üyemizde bizden 5 er adet kitap kazanmış olucak.Kargo firmamız tarafından ödenicektir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
unutuldu bu kampanyam sanırım daha 10 kişi katılmış
Benimkine katılım sıfır senin iyiymiş

Kitaplar harika.
Neden katılım az anlamıyorum. Oğluma kazanmıştım başka blogdan yazın. Çok kaliteli kitaplar. Şu Yeni yıl kitabı dış kapak kabartmalı filan. İçi de harika. Sudoku ayrı güzel. Bir çok yapıştırma içinde. Tanagram ı oğlum sevmedi, onu da arkadaşımın kızına verdim, sabah akşam onla oynuyormuş. sanırım daha çok kızlara hitap ediyor. Yemek kitabı da ayrı güzel.
Benimkine katılım sıfır senin iyiymiş
Kitaplar harika.
Neden katılım az anlamıyorum. Oğluma kazanmıştım başka blogdan yazın. Çok kaliteli kitaplar. Şu Yeni yıl kitabı dış kapak kabartmalı filan. İçi de harika. Sudoku ayrı güzel. Bir çok yapıştırma içinde. Tanagram ı oğlum sevmedi, onu da arkadaşımın kızına verdim, sabah akşam onla oynuyormuş. sanırım daha çok kızlara hitap ediyor. Yemek kitabı da ayrı güzel. 
çok haklısın vallah cnm kitaplar çok güzel gerçekten katılımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
kitaplar güzelde nedense kimse katılmıo begendiler hediyemizi
30anca oldu sanırım benim sayı napcaz bilmem
aynen benimde öyle cnm çok fazla katılım yok adam pişman olcak bloglara kampanya verdiğine bende üzülüyorum inanki bu duruma
Katilim az olunca insan uzuluyor, yarin laptopdan girdgmde katiliyim bunlara
benim de katılım az cnm ya 10 kişi katılmış arkadaşlar herzaman kendimize hediye kazanıcak değiliz ya miniklerimizi sevindirewlim.Nerdeyse tüm bloglarda aynı kampanyadan var bir çok arkadaşımız kazanabilir.
bu gece kampanyamız sona eriyor arkadaşlar katılmak isteyenlere duyurulur.Çekiliş video yöntemi ile yapılacaktır.
canım ben bu çekilişi firmaya yaptıracagım cünki firma en cok ürün paylaşan kazanma hakkı çok olur demişti.
o yüzden aklım karıştı sana da dedimi öyle bişi?