Numune vercekler diye üye oldum.Daha birşey gelmedi.Eşimi de üye yaptım ama yok.Şikayet maili attım bakalım cevap gelecek mi?
bu e mail adresi kayıtlı diyo yaa
mrbb ben yeni üye oldum .pek fazla bişey bilmiyorum yardım edersenixz sevinirim .bir sorum olcaktı numune istemek için ne yapmam gerekiyo verilen linki tıkllayıp mail mi atıyoruz yardımcı olursanız sevinirim
Merak ettiğiniz soruların cevaplarına Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ulaşabileceğinizi umuyorum
hero baby herkese gönderiyor arkadaşlar,bana da gelmişti,aynı resimdeki gibi çok güzel bir paket içinde yolluyorlar:)
3 tane mail adresi denedim hepsine kayıtlı diyo ki birini hiiiiiiiiç kullanmadım mümkün değil kayıtlı olması,numune istekleriyle başa çıkamayınca böyle bi yol geliştirdiler herhalde

....
ben bundan 1 hafta önce istemiştim mail göndermişler beslenme uzmanımız size geri dönecektir diye .Sonra hiç ses soluk çıkmadı.Kaç gün içinde gönderiyorlar acaba.Benim gibi e-mail alıpta eline ulaşan var mı?
Ben 2 hafta önce üye olmuştum . Bugün kargo geldi (MNG) . İçinde ;
Hero Baby Organic Kahvaltı Saati Sütlü Pekmezli 20gr
Hero Baby Organic İyi Geceler Sütlü İrmikli Muhallebili 20gr
Hero Baby Kahvalti Saati Sütlü Bisküvili Muzlu 20gr
Hero Baby İyi Geceler Sütlü Armutlu Tahıllı 20gr
Hero Baby Bebe İyi Geceler Sütlü Bisküvi 150gr
Hero Baby Kavanoz Karışık Meyveli 125gr
ben de ıkı hafta once uye olmustum az once geldı konuyu acan arkadasa tesekkurler cocuklarımız afıyetle yıyecekler...
bana az önce gheldi katalog göndermişler mama falan yok neden göndermediler bilmiyorum