0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne biskrem ne tutku ne çizi ne krispi açken dahada sinirleniyorum ya bu ne şanssızlık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsölemicem çok kıskandım zaten seni kıskananlar çatlasın demiycem yakışmaz bana allah herkese kazanmayı nasip etsin biskrem şans işi ama tutkuyu bileğimin hakkıyla kazandık ( neron la birlikte )
sölemicem çok kıskandım zaten seni
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsölemicem çok kıskandım zaten seni kıskananlar çatlasın demiycem yakışmaz bana allah herkese kazanmayı nasip etsin biskrem şans işi ama tutkuyu bileğimin hakkıyla kazandık ( neron la birlikte ) senin bileğinin hakkıyla ama neronla beraber mi kazandınız. neron duymasın en iyisi sen bana bibiskrem ver susayım:)
bana soruyorsanız çok sorun ediyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana soruyorsanız çok sorun ediyorum aaa sen sorun ediyosan ben bi kaç tane daha kazanim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana soruyorsanız çok sorun ediyorum aaa sen sorun ediyosan ben bi kaç tane daha kazanim hırrrr valla hiç aklıma birşey gelmediği ve saçma sapan şeyler yazdığım için sen devam et. kilo al.sonra zayıflama yarışması var mı diye dolan ortalarda (valla müstehak :p )
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana soruyorsanız çok sorun ediyorum aaa sen sorun ediyosan ben bi kaç tane daha kazanim hırrrr valla hiç aklıma birşey gelmediği ve saçma sapan şeyler yazdığım için sen devam et. kilo al.sonra zayıflama yarışması var mı diye dolan ortalarda (valla müstehak :p )yok ben kazanıyom çoluk çocuğa dağıtıyom mahallede toplam 3 tane falan yemişimdir oooo kadar bisküviden