0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bu yarışma beğenili değil jüri seçicek diye biliyorum.çoğu arkadaş facebook sayfasına fikrine beğini topluyor bu yarışma beğenilimiydi beğeniyle ufacık bir alakası yok..sadece dikkat çekmek istiyorlar..ama bayatlamış bir yöntem bu..farklı yollar denemeli katılımcılar.. çok iyi salladım yeterli olurmu ki aceppp senaristler bizleriz..yaratıcı ol ÇITINI ÇIKAR..konu kopuk olmadıkça kesinlikle yayına alınır..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bu yarışma beğenili değil jüri seçicek diye biliyorum.çoğu arkadaş facebook sayfasına fikrine beğini topluyor bu yarışma beğenilimiydi beğeniyle ufacık bir alakası yok..sadece dikkat çekmek istiyorlar..ama bayatlamış bir yöntem bu..farklı yollar denemeli katılımcılar.. çok iyi salladım yeterli olurmu ki aceppp
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bu yarışma beğenili değil jüri seçicek diye biliyorum.çoğu arkadaş facebook sayfasına fikrine beğini topluyor bu yarışma beğenilimiydi beğeniyle ufacık bir alakası yok..sadece dikkat çekmek istiyorlar..ama bayatlamış bir yöntem bu..farklı yollar denemeli katılımcılar..
arkadaşlar bu yarışma beğenili değil jüri seçicek diye biliyorum.çoğu arkadaş facebook sayfasına fikrine beğini topluyor bu yarışma beğenilimiydi
Biraz önce arandım bir kutu biskrem kazanmışım.