Ya bişey sorabilirmiyim? Göndermeden önce mail ile haber veriyolarmı acaba diğer kampanyalarda olduğu gibi. Ben de katıldım ama ne gelen var ne giden ???Gönderdiler de elime mi geçmedi acaba, bi arasammı kargoyu?
göndermeden önce herhangi bir haber vermiyorlar canım.
Ben tesadüfen camdan bakıyordum. Bir de baktım , bir adam elinde 2 kutu ile araçtan indi. Uzaktan kutuların üstündeki yazıları okuyamadım. Arabada da herhangi birşey yazmıyordu.Vaseline ve Nesfit 'i getirmiş bana. İstanbul içi kargo ile dağıtım yapmıyorlar galiba.
Ya bişey sorabilirmiyim? Göndermeden önce mail ile haber veriyolarmı acaba diğer kampanyalarda olduğu gibi. Ben de katıldım ama ne gelen var ne giden ???Gönderdiler de elime mi geçmedi acaba, bi arasammı kargoyu?
göndermeden önce herhangi bir haber vermiyorlar canım.
sağol canım. en iyisi ben bir iki gün daha bekleyeym
arkadaşlar bana böyle bir mail geldi dağıltılmaya devam ediyor ..
Vaseline ile cildinizin mucizesini koruyun! kampanyamızın MühimPaketleri geçtiğimiz hafta ortasında yola çıktı. Size ulaştı veya ulaşmak üzere.
Bu haftasonuna kadar dağıtım ekipleri belirtmiş olduğunuz adreslerde paketlerinizi size ulaştırmaya çalışacaklar. Lütfen adresinize bırakılmış notları gözden kaçırmayın. Ayrıca paketlerinizin durumunu;
0 (541) 692 29 09 ya da 0 (216) 481 30 25 numaralı telefonlardan sorgulayabilirsiniz
aynı mailden banada gelmiş,bekleyim bakalım
şimdi gittim aldım kargo şubesinden
bana hem nesfit hem vaseline aynı anda dün akşamüstü geldi
nesfitim de dün geldi... ankaradayım...
arkadaşlar ben bakırköyde oturuyorum mailde verilen telefonu aradım ve haftaya çarşambaya kadar bakırköy dağıtımımız başlıcaktır dedi
banada cumartesi veya pazar günü gelir dediler