Gönderen Konu: Fikri Mühim-Forma Girmenin Yeni Lezzetli Yolu Kampanyasına Davetlisiniz‏  (Okunma sayısı 16265 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gencmelike

• Yeni Kampanyacı
  • *
ben bakırköyde oturuyorum ve benimde paketim dün akşam geldi kremler orjinal boy büyük iki adet geldi içinde bir adette 5 milyonluk indirim kuponu var ve gerçekten çok güzeller yumuşacık yapıyor elleri nesfit kasesi plastik :( içinde 235 gram çilekli nesfit ve bir adet oto kokusu 8 adette 1 tl indirim kuponu var duyrulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben bakırköyde oturuyorum ve benimde paketim dün akşam geldi kremler orjinal boy büyük iki adet geldi içinde bir adette 5 milyonluk indirim kuponu var ve gerçekten çok güzeller yumuşacık yapıyor elleri nesfit kasesi plastik :( içinde 235 gram çilekli nesfit ve bir adet oto kokusu 8 adette 1 tl indirim kuponu var duyrulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende bakırköydeyim ama gelmedi bana henuz. Kartaltepedeym ben sen nerdesin peki :)

Çevrimdışı capsgirl

• Usta Kampanyacı
izmirdeyim benim pakette henüz ulasmadı

Çevrimdışı nikals

• Deneyimli Kampanyacı
benimde paketim elime ulaşmadı maildeki telefon numaralarını arıyorum cevap vermiyor  ???

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
banada kampanyay devat mavet gelmıdııı  :P ohh ne güzel ürünüm geldı gelmedı derım yok :D

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
benım nesfıtım geldı cılek kokusu muthıs

destek olana destek olurum

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
ben çilek aromalı şeyleri pek sevmezdim ama nesfit müthiş tiryakisi oldum resmen   :D

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
ben şirinevlerdeyim. dün aynı bayanla konuştum verdikleri bilgi aynıydı.veeee ben şirinevlerdeyim oleyyy dicem şimdiden :)

gelmedi ::) ::) ::)

Çevrimdışı nikals

• Deneyimli Kampanyacı
arkadaşlar paketi gelen oldu mu

Çevrimdışı kızıl mavi

• Deneyimli Kampanyacı
bana halaaaaa gelmedi >:(
BEN TAŞINDIM ARTIK SOL YANINDAN.KİRAYA VEREBİLİRSİN O BOŞLUĞU.SOLUN AÇIK OLSUN!!