dağıtım yeni başladı sanırım fikri mühimde problem olmaz bence yakında benim gibi gelmeyen herkesin paketi gelir
bende samsundayım bana bu gün geldi varan kargo ile
13:30 ekmek almaya gidiyorum, 13:35 kargo geliyor, geri dönüyor, 13:40 eve dönüyorum.
Takip edildiğimi düşünüyorum, bu kadarı da tesadüf olamaz gibi geliyor artık.

Hem Varan kargo nedir? Ne müşteri hizmetleri cevap veriyor, ne web siteleri var...
13:30 ekmek almaya gidiyorum, 13:35 kargo geliyor, geri dönüyor, 13:40 eve dönüyorum.
Hem Varan kargo nedir? Ne müşteri hizmetleri cevap veriyor, ne web siteleri var...
yok ya bende aradımda herkes bı yerlere baglıyor ne bıcım sıstemlerı varsa
sevmedım bu kargoyu:d
Google maps sağolsun, yerlerini tespit ettim, gittim aldım kargomu. Yoksa telefona baktıkları yok.
yok ya bende aradımda herkes bı yerlere baglıyor ne bıcım sıstemlerı varsa
sevmedım bu kargoyu:d
ama varan kargo şöyle ki ertesi gün bir daha geliyor evde bualmayınca hatta ben 3 gün yoktum 3 gün ardı ardına gelmişler hepsinde kağıt vs bırakmışlar aradılar geri göndereceğiz diye dedim alacağım sonra aldım yani yarın getirirler bir daha bence
Sevgili FikriMühim,
Forma Girmenin Yeni Lezzetli Yolu: Nestlé Nesfit Kırmızı Meyveli Gönderimleri ile İlgili Hatırlatma
Forma Girmenin Yeni Lezzetli Yolu: Nestlé Nesfit Kırmızı Meyveli kampanyamızın MühimPaketleri geçen hafta ortasında yola çıktı. Size ulaştı veya ulaşmak üzere.
Bu haftasonuna kadar dağıtım ekipleri belirtmiş olduğunuz adreslerde paketlerinizi size ulaştırmaya çalışacaklar. Lütfen adresinize bırakılmış notları gözden kaçırmayın. Ayrıca paketlerinizin durumunu;
0 (541) 692 29 09 ya da 0 (216) 481 30 25 numaralı telefonlardan sorgulayabilirsiniz
bana bu mail geldi kızlar
nesfitim geldi sonunda nesfit kasesi güzelmiş
Sevgili FikriMühim,
Forma Girmenin Yeni Lezzetli Yolu: Nestlé Nesfit Kırmızı Meyveli Gönderimleri ile İlgili Hatırlatma
Forma Girmenin Yeni Lezzetli Yolu: Nestlé Nesfit Kırmızı Meyveli kampanyamızın MühimPaketleri geçen hafta ortasında yola çıktı. Size ulaştı veya ulaşmak üzere.
Bu haftasonuna kadar dağıtım ekipleri belirtmiş olduğunuz adreslerde paketlerinizi size ulaştırmaya çalışacaklar. Lütfen adresinize bırakılmış notları gözden kaçırmayın. Ayrıca paketlerinizin durumunu;
0 (541) 692 29 09 ya da 0 (216) 481 30 25 numaralı telefonlardan sorgulayabilirsiniz
bana bu mail geldi kızlar

banada geldı bu maıl:) artık gelsın ama nesfıtım
ankara dan paketi gelen var mı