Gönderen Konu: Fikri Mühim-Forma Girmenin Yeni Lezzetli Yolu Kampanyasına Davetlisiniz‏  (Okunma sayısı 16185 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gungem

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızım Bu Sıralar :(
dağıtım yeni başladı sanırım fikri mühimde  problem olmaz bence yakında benim gibi gelmeyen herkesin paketi gelir
Ahhh! Nerde o eski kampanyalar....

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
 bende samsundayım bana bu gün geldi  varan kargo ile ;)
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı bungee

• Acemi Kampanyacı
  • **
13:30 ekmek almaya gidiyorum, 13:35 kargo geliyor, geri dönüyor, 13:40 eve dönüyorum.

Takip edildiğimi düşünüyorum, bu kadarı da tesadüf olamaz gibi geliyor artık. >:(

Hem Varan kargo nedir? Ne müşteri hizmetleri cevap veriyor, ne web siteleri var...

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
13:30 ekmek almaya gidiyorum, 13:35 kargo geliyor, geri dönüyor, 13:40 eve dönüyorum.

Takip edildiğimi düşünüyorum, bu kadarı da tesadüf olamaz gibi geliyor artık. >:(

Hem Varan kargo nedir? Ne müşteri hizmetleri cevap veriyor, ne web siteleri var...

yok ya bende aradımda herkes bı yerlere baglıyor ne bıcım sıstemlerı varsa
sevmedım bu kargoyu:d

destek olana destek olurum

Çevrimdışı bungee

• Acemi Kampanyacı
  • **
Google maps sağolsun, yerlerini tespit ettim, gittim aldım kargomu. Yoksa telefona baktıkları yok.

Çevrimdışı akeldan

• Deneyimli Kampanyacı
  • aşk bir rüya..

yok ya bende aradımda herkes bı yerlere baglıyor ne bıcım sıstemlerı varsa
sevmedım bu kargoyu:d
ama varan kargo şöyle ki ertesi gün bir daha geliyor evde bualmayınca hatta ben 3 gün yoktum 3 gün ardı ardına gelmişler hepsinde kağıt vs bırakmışlar aradılar geri göndereceğiz diye dedim alacağım sonra aldım yani yarın getirirler bir daha bence
eskisi gibi giremeyeceğim. mesajlara geç cevap verebilirim

Çevrimdışı gencmelike

• Yeni Kampanyacı
  • *
Sevgili FikriMühim,
Forma Girmenin Yeni Lezzetli Yolu: Nestlé Nesfit Kırmızı Meyveli Gönderimleri ile İlgili Hatırlatma

Forma Girmenin Yeni Lezzetli Yolu: Nestlé Nesfit Kırmızı Meyveli kampanyamızın MühimPaketleri geçen hafta ortasında yola çıktı. Size ulaştı veya ulaşmak üzere.

Bu haftasonuna kadar dağıtım ekipleri belirtmiş olduğunuz adreslerde paketlerinizi size ulaştırmaya çalışacaklar. Lütfen adresinize bırakılmış notları gözden kaçırmayın. Ayrıca paketlerinizin durumunu;

0 (541) 692 29 09 ya da 0 (216) 481 30 25 numaralı telefonlardan sorgulayabilirsiniz

bana bu mail geldi kızlar ;) ;)

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
nesfitim geldi sonunda nesfit kasesi güzelmiş :)

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
Sevgili FikriMühim,
Forma Girmenin Yeni Lezzetli Yolu: Nestlé Nesfit Kırmızı Meyveli Gönderimleri ile İlgili Hatırlatma

Forma Girmenin Yeni Lezzetli Yolu: Nestlé Nesfit Kırmızı Meyveli kampanyamızın MühimPaketleri geçen hafta ortasında yola çıktı. Size ulaştı veya ulaşmak üzere.

Bu haftasonuna kadar dağıtım ekipleri belirtmiş olduğunuz adreslerde paketlerinizi size ulaştırmaya çalışacaklar. Lütfen adresinize bırakılmış notları gözden kaçırmayın. Ayrıca paketlerinizin durumunu;

0 (541) 692 29 09 ya da 0 (216) 481 30 25 numaralı telefonlardan sorgulayabilirsiniz

bana bu mail geldi kızlar ;) ;)

banada geldı bu maıl:) artık gelsın ama nesfıtım

destek olana destek olurum

Çevrimdışı nikals

• Deneyimli Kampanyacı
ankara dan paketi gelen var mı