Az önce msn açmak isterken yanlış şifre uyarısı ile karşılaştım.Bir kaç kere denememe rağmen hesabımı açamadım ve çalındığını anladım !
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin hesabı artık benim değil ve olacak herhangi bir soruna karşı sizleri uyarmak istedim.Ayrıca bu gün bloğumda bir kaç kampanyama yorum olarak 'KÜFÜR' bırakıldı.ne oluyor anlamıyorum ama bu aralar bir sorun olduğu ortada.Msnimi çalan kişinin hiç bir işine yaramaz onuda söyleyim.Çünkü ben hem blog adımı hemde tüm hesaplarımı zaten değiştirmiştim.Yazık... başka bişey demiyorum..
neler oluyor,neden bukdr uğraşıyorlar yaa,yazık gerçekten

geçmiş olsun ne diim,hesabını değiştirmekle çok iyi yapmşısn zamanında..
e hotmaile parola sıfırlama bilgilerini gönder geri al mail adresini ?
bilmiyorsan özelden ulaş yardımcı olurm
hakkat ya böle yapınca ellerine ne geçecekse sanki
geçmiş olsun kuzum
yaklaşık iki hafta önce benim blog sayfamla ilgili mail geldi mail içeriğini tam olarak hatırlamıyorum ama Glh_n ın blog sayfasından gelen birisi gibiydi Glh_n a da sordum belliydi dolandırıcılık maili olduğu ama bir sorun olmadı bence herkes yorumlara onay eklesin yani sizin onayınızdan geçmeden yayınlanmasın ve bunuda mail okuyarak değil blogtaki yorum denetimden kontrol edin ayrıca tanımadığınız kişilerden dosya almamaya çalışın kişisel pc kullanıyorsanız kayıtlı parola kullanın eski bir yöntem ama parolalar genelde parola girilirken çalınıyor yani kayıtlı ise kimse kolay kolay birşey yapamıyor ama herşeyin bir yolunu buluyorlar önlerine geçmek imkansız ama yinede tedbirli olmak ta yarar var. geçmiş olsun arkadaşım.
parola sıfırlama işe yaramıyor.gizli sorum yanıtımda sanırım değiştirildi.böyle olacağını biliyordum günlerdir sanki gözümü korkuturcasına parola sıfırlama e postaları alıyordum.hesaplarımın çoğunu kurtardım bazı site üyeliklerim vs. benim sadece korktuğum benim tarafımdan bazı kişilere e posta gitmesi yada msnimden arkadaşlarımla konuşulması.umarım bende ekli olan herkes burayı okur bir problem yaşamayız

bu tür şeylerin blogu olanların başına gelmesi beni meraklandırıyor.sanırım birisi bu şekilde blog hesabıma ulaşacağını sandı ama hesaplarımı değiştirmiştim.ne diyimki sağlık olsun ..
olsun ya değişse bile eski bilgilerini hatırlıyorsan geri alabiliriz mail adresini..hatırlıyorsan eski bilgilerini ulaş bna yardımcı olabilirm sna...bu işlerle bi ara çok uğraştığım içn biliyorm .d
migrenim tuttu az yatmıştım valla uyuyodum kuzum benimm yaa neler olmuş burda böylee inanmıyorum yaa çok geçmiş olsunn ne geçicek bu milletin bunları yapıyolar anlamıyorum forumda aramızda var bir çekemeyen bir fare ama bakalım kim çıkar yakında ortaya
Az önce msn açmak isterken yanlış şifre uyarısı ile karşılaştım.Bir kaç kere denememe rağmen hesabımı açamadım ve çalındığını anladım !
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin hesabı artık benim değil ve olacak herhangi bir soruna karşı sizleri uyarmak istedim.Ayrıca bu gün bloğumda bir kaç kampanyama yorum olarak 'KÜFÜR' bırakıldı.ne oluyor anlamıyorum ama bu aralar bir sorun olduğu ortada.Msnimi çalan kişinin hiç bir işine yaramaz onuda söyleyim.Çünkü ben hem blog adımı hemde tüm hesaplarımı zaten değiştirmiştim.Yazık... başka bişey demiyorum..
geçmiş olsun canim niye senle uğraşıyorlar acaba