böyle adam kullanan firmalar var Nursen'ciğim maalesef.Sen canını sıkma kimin ne olduğunu herkes biliyor sadece kullanılmış olmak insanı sinir ediyor bende bir etkinlik düzenlemiştim sonuçları açıklayalı epey zaman oldu firma hediyeleri göndermiyor telefonlara bakmıyor cevapta yazmıyor ne kadar sinirli günler geçiriyorum anlatamam. Ama biz böyle firmaları tanıttığımız gibi rezil etmesini de biliriz.Artık etkinlikte düzenlemeyeceğim zaten hediyeler gönderilmeyince arkadaşlara karşı çok mahcup oluyorum.Ama herşeye rağmen i bizleri anlayan ve yanımızda olan güzel dostlarımız var
evet canım yazdım bloguma zaten daha cok sey yazardımda hakarete gırmesını ıstemedım ama hakkımı sahsım adına helal etmıyorum onuda Allaha havale ediyorum emeklerıme yazık blogumdan tum yazılarını kampanyalarını kaldırmak ıstıyorum ama daha sonra sorun olurmu bılmedım valla
reklam yaparken ohh ne ala bitince neee hadi yallaaa

Desteklerimle yanınızdayım. Sorarım size doğrucan mobilya daha ne çakallıklar doğurcan
Şok oldum hakkaten okuyunca ne biçim firmaymış bu yazıklar olsun.....
Ayrıca bugün havlu dünyasından kazandığım havlu geldi bayıldımmmmm süperr. Çok teşekkür ederim Nursencim size ve katılan firmaya.... İşte bu iş böyle olur biraz öğrensinler...
nursen selam. alacak ne var an kargom bugün geldi. teşekkür ederim.
canım havlum geldi sana ve firmaya çok teşekkür ederim çok beğendim
hepiniz güle güle kullanın canlarım fırma dedıgın boyle olur ıste saolsunlar