nursencim selam. migreneson ürünü kazandım 4. hafta (özlemin güncesi) fakat hala gelmedi. normalmidir?
canım firmaya bilgilerini göndereyim yine valla bende anlamadım fırmayı kayıp mı edıyolar nedır sureklı bılgılerı gonderıp duruyorum
nursencim selam. migreneson ürünü kazandım 4. hafta (özlemin güncesi) fakat hala gelmedi. normalmidir?
benım de gelmedı hala...bır de dun konu açmışlar facede kampanya yapıyoruz dıye.siz önce bloglardan kazananlara hediyelerini yollayın dimi ama?
Toplu olarak şikayet edecez artık.
benım de gelmedı hala...bır de dun konu açmışlar facede kampanya yapıyoruz dıye.siz önce bloglardan kazananlara hediyelerini yollayın dimi ama?
hala benimde gelmedi
nursen tekrar sorcaktı haber varmı canım
Bu konuda Nurşen elinden geleni yaptı ona kesinlikle bir sözüm yok.Site yetkililerinin sorumsuzluğu bu.
hala benimde gelmedi
nursen tekrar sorcaktı haber varmı canım
cevap gelmedi henüz canım bak maili yazıyorum önceki maili aynen kopyalıyorum buraya
Emine Yavaş ve Nilgün Çetin'in kargo teslimat fişleri elimizde diğerlerine bakıyoruz
aynen bunu yazmıslardı canım en son bakalım bu sefer ne olucakyazdım ama
İlvina Salyangoz Kremi Kazananlar :
serocero İstanbul-Avrupa
dumanoglu Eskişehir
pretemagna Edirne
aybuke Zonguldak
isteben İzmir
İlvina Lekelere Karşı Bakım Kremi Kazananlar :
m3htap Balıkesir
pesimist29 Gümüşhane
nurses Bursa
anjelikan Sivas
berna Şanlıurfa
fhry Afyon
AYISIGIM Konya
petunya Denizli
suzan7814 Bolu
esesra Kocaeli
tüm bloglardaki sonuçlar bu imiş arkadaşlar mükerremiş çoğu katılım sanırım sona kalan 2 blog kazananları bunlar kazananlara tebrikler bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönderebilirsiniz
teşekkürler ben de kazanmışım

bilgilerimi gönderdim ulaşmıştır umarım ( Kerman ..)
bu arada kargo firmaya aitti değil mi ?
kazananları tebrik ederim,,,yokum üzüldüm