0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
canım güle güle gençleşin inşallah hücreleri yeniliyor birtat tan gelen ürün bilginize
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım güle güle gençleşin inşallah hücreleri yeniliyor birtat tan gelen ürün bilginize Nurşen benimki de gelmiş ama 5.60 tl kargo ücreti istiyorlar.Henüz gidip almadım. Kargoyu biz mi ödüyorduk?
bioten kozmetik sonuçlarını merak ediyorum ben de
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım güle güle gençleşin inşallah hücreleri yeniliyor birtat tan gelen ürün bilginize Nurşen benimki de gelmiş ama 5.60 tl kargo ücreti istiyorlar.Henüz gidip almadım. Kargoyu biz mi ödüyorduk?evet kargo kazanana aitti canım
Birtat dan ürünüm şimdi geldi tekrardan teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım güle güle gençleşin inşallah hücreleri yeniliyor birtat tan gelen ürün bilginize Nurşen benimki de gelmiş ama 5.60 tl kargo ücreti istiyorlar.Henüz gidip almadım. Kargoyu biz mi ödüyorduk?evet kargo kazanana aitti canım Ürünü birtat.com da da bulamadım. Kaç tl lik acaba?
birtat dan hediyem geldi tşkl, kargo 10 TL tuttu