nursencim bu arada meryem hanım face den mesajımı almış, mail atacak birazdan size. hangi bilgilerini göndereceğini sordu, ad-soyad- adres- tel. dedim ama başka bişey yok herhalde di mi?
nursencim bu arada meryem hanım face den mesajımı almış, mail atacak birazdan size. hangi bilgilerini göndereceğini sordu, ad-soyad- adres- tel. dedim ama başka bişey yok herhalde di mi?
evet maılı galdı canım cok saol arkadaslar sırma baya bı yavas cevap verıyor bazen gunlerce suruyor cevap alabılme o yuzden bekleyın derım
canım bende senin dediğin gibi yaptım..Başka yapılmazki..firma bahane aramasın..face bookta bir firmanında yarışması vardı 100 arkadaşını önerene eşarp hediye diye..Ben firmaya mesaj atmadan firma benim kazandığımı açıklamış..Onlar görebiliyorlar..
yeni karaca çekilişimi gamzeli81 ve gönül coşkunçelebi kazandılar arkadaşlar tebrikler bilgileri beklemekteyim acil en geç 2 gün içerisinde tebrikler videoyu yüklüyorum
gönül coşkunçelebiyi tanıyan yokmu oda dönmedi halen daha bilgilerini göndermedi tanıyanlar lütfen haber verirseniz sevinirim yoksa yine bir çekilş yapıcam
gönülde bilgilerini gönderdi bende haman maıl attım bılgılerınız arkadaslar esarplarınıza yılbasında once kavusursunuz umarım
karaca eşaarplar bugun kargoya verılıyormus arkadaslar ama meryem hanımın adresını kabul etmedı maıl attım yıne bana feceden ona ulaşabılıcek bırısı varmı maılıne baksın meryem duran
o zaman yarın elimizde olur inşallah. çok çabuk yaşasın.