0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingözlüğü kazanamadım ama makarna kazandım oley yolladım cnm bilgilerimiz emeğeine sağlık hakkını helal etcanım üzülme bak ben yine hiçbirşey kazandım ))))))
gözlüğü kazanamadım ama makarna kazandım oley yolladım cnm bilgilerimiz emeğeine sağlık hakkını helal et
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinteşekkürler canım henüz bizim gönderiler çıkmamış demek ki evet canım gıdenlerı yazmıslar zaten
teşekkürler canım henüz bizim gönderiler çıkmamış demek ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin selva sonuçları kazananlaribalci32bialogkumral28pirpilask_ne_demekbilgileri acil bekliyorum Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin selva sonuçları kazananlaribalci32bialogkumral28pirpilask_ne_demekbilgileri acil bekliyorum Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresineKazanamamışım. bialog kazanmış
tebrikler
göndermek istemeseler cvp yazmazlar zten canım bende ınanıyorum örnek vericek olursam 100 kez ulaşmaya calısıp cvp alamadıgım markalı eşarp firması bin lanet okuyorum onlara emeklerimi katılanların emeklerini her şeyi hiçe saydılar yazık