selam canım,bioten kazanmıştım ben de ama henüz gelmedi
esesra idi kullanıcı adım 
Merhaba Değerli Çözüm Ortaklarımız,
Öncelikle gecikme için üzgün olduğumu bildirmek isterim.Ancak tamamen firma insiyatifimizin dışında geliştiğini belirterek açıklama yapmak istedim.
Daha önce bildiğiniz üzere PTT Kargo ile anlaşmamızın iptali ve UPS Kargo ile anlaşma yapıldığı, ancak UPS Kargo’ nunda taahhüt ettiği fiyatlandırma politikalarının dışına çıkması üzere firma ile anlaşmamızı durdurmuş bulunmaktayız.
Sizlerde takdir edersiniz ki, hem siparişler hem de hediyeler olsun tüm gönderilerimizin ücretini firma olarak satışını yaptığımız ürünlerden elde ettiğimiz firma kar oranlarımızdan feragat ederek karşılamaktayız. Kar oranları düşük olduğu bu dönemde bir gönderi için 14.50 TL gibi bir kargo gönderi bedeli talep edilmesi durumunda anlaşmamızıdurdurmak durumunda kaldık.
Ancak;
Ayrıca belirtmek istediğim bir konu;
Aşağıda isimleri belirtilen isimlere hediyeleri teslim edilmiş durumdadır.Hediyelerin gönderiminden sonraki gönderilerin durdurulmasının sebebi tamamen UPS Kargonun fiyat politikası değiştirmesinden kaynaklanmaktadır.
m3htap
Balıkesir
UW4436F000006A4
pesimist29
Gümüşhane
UW4436F000008A0
nurses
Bursa
UW4436F000009A8
anjelikan
Sivas
UW4436F000010A5
berna
Şanlıurfa
UW4436F000012A1
fhry
Afyon
UW4436F000011A3
AYISIGIM
Konya
UW4436F000014A7
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinAdresinden takip numaralarını girerek hediyelerin sahiplerine ulaşıp ulaşılmadığını kendinizde görebilirsiniz.
En kısa süre içerisinde diğer hediyeler de sahiplerine ulaşacaktır.
Bu gecikmenin sebebi kesinlikle firmamız olmadığını bilmenizi isterim.
bana böyle yazmışlar canım benimde gelmedi