Gönderen Konu: Seyyarsatici.net'ten 2 kişiye foto halı hediye (5 Kasım - 1 Aralık)  (Okunma sayısı 3265 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya

Yöresel köy ürünlerinden kişiye özel fotoğraflı halılara kadar yüzlerce ürün seçeneğini uygun fiyatlar ile müşterilerine sunan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitemiz işbirliğiyle düzenlenen kampanyamız başlıyor.

2 üyemizin kendi gönderdikleri fotoğrafların özel olarak dokunmasıyla elde edilen 30 x 40 cm ebatında fotoğraf halı kazanacağı kampanyamıza katılmak için aşağıdaki işlemlerden en az bir tanesini gerçekleştirip, gerçekleştirdiğiniz işlemi linki ile beraber Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine gönderin çekilişe katılın.

* Gerçek isim ve mail adresiniz ile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine üye olun (nickname'ler kabul edilmemektedir) (1 çekiliş hakkı)
* Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde en az 3 ürüne yorum yazın. (1 çekiliş hakkı)
* Facebook ya da twitter sayfanızda Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki bir ürünü paylaşın (1 çekiliş hakkı)
* Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki facebook sayfasına hayran olmak (1 çekiliş hakkı)
* Blogunda Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesini tanıtan bir yazı yayınlamak (3 çekiliş hakkı)

Not: Link gönderilmeyen mailler geçersiz sayılmaktadır.
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2010, 11:30:25 Gönderen: admin »
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
blog duyurusu hariç hepsini yaptım.hediyede çok hoş
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
bende katıldım herzamanki gibi
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı tuba

• Acemi Kampanyacı
  • **
bende katıldım tum ıslem tamam ıns kazanırım..blogda sadece yayınlamadım ..

Çevrimdışı cadisila

• Usta Kampanyacı
güzel bi kampanya benim hiç sansım yok ama bakalım belki bu kez döner :(
Hayat kısa...gez toz eğlen umursamadan... Mutlu ol 😁

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
katıldım

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
dediklerinin hepsini yaptım. katıldım.

Çevrimdışı baris.saglam

• Acemi Kampanyacı