Bilet Noktası Dubai tatili kazanabileceğiniz yarışmamız başladı..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBu devirde bedava Dubai mi olur demeyin! Çünkü oldu...
Biletnoktasi.com, sanal dünyada sunduğu gerçek hizmetleri ile hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu, ilk kampanyası ile paylaşıyor.
Uçak bileti-araç kiralama ve otel rezervasyonu hizmetleri ile çıktığı yolda satış yapmanın ötesinde farklı ve özel bir yerde konumlanma isteği ile farklı işlevleri bünyesinde toplama çalışmalarını sürdüren biletnoktasi.com, tamamen yenilenen içeriği ve işlevleri ile hizmet kalitesini her geçen gün artırarak, bugün online satışa yönelik verdiği hizmeti bir adım daha öteye taşıma kararının sonucu olarak gündemine aldığı yeni projeleri adım adım uygulamaya koydu.
Sitede yer alan uçak bileti satış ve rezervasyon, otel rezervasyon, araç kiralama, seyahat sigortası satın alma işlevlerinin yanı sıra vize bilgileri ve formları, ülke tanıtımları, paket tur rezervasyon sistemi, gemi gezileri ve dünyadaki yüzlerce şehirde konserden müzeye, havaalanı transferinden günübirlik şehir turlarına kadar onlarca etkinliği birarada sunan gelişmiş altyapısı ile biletnoktasi.com, benzerlerinden tamamen farklı bir yerde durmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyor.
Bu doğrultuda gerçekleştirdiği ilk kampanya'ya katılan şanslı bir çifte, Dubai'nin en güzel otellerinden olan Sofitel Jumeriah Beach'te 5 gün tam pansiyon konaklama ve dünyanın önde gelen havayollarından Emirates ile ulaşım'dan oluşan bir tatil armağan edilecek. 22 Ekim'de başlayacak olan kampanya 20 Kasım'da sonlanacak. Geziyi kazananlar ise 21 Kasım'da açıklanacak. Şanslı çift 25 Aralık 2010'a kadar diledikleri 5 gün bu haklarını kullanabilecekler.