Gönderen Konu: Coca Cola BIRR Kampanyası için Destek  (Okunma sayısı 3544 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cimbomlu473

• Acemi Kampanyacı
  • **
Coca Cola BIRR Kampanyası için Destek
« : 19 Ağustos 2008, 11:11:09 »
coca cola da brrrr
diye bir şey var.
kendi zincirini oluşturup arkadaşlarını da bu zincire katıyorsun.hep birilkte hediye kazanıyorsunuz.

3ayrv3 yazıp 05327542500 a ücretsiz yolayın hepimiz hediyeler kazanalım LÜTFEN GÖNDERİN PLSSss... ;)
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2009, 14:02:31 Gönderen: nyks »

Çevrimdışı furkan_emre

• Deneyimli Kampanyacı
 Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Bugüne kadar internetten veya normal alışverişlerden doğru düzgün bir hediye kazanamadım.

Yani kazandığın ne diye sorarsanız 1 adet sadece 1 kereye mahsus dergi 1 ay sadece vs...

En büyük kazandığım hediye ise flash disc en çok bunda sevinmiştim hatta sevinçten havalara uçmuştum ilk defa böyle birşey kazanıyordum...

Şimdi Coca Cola Bırr kampanyasını gördüm laptop ödüllü imiş ennnnnnn büyük kazanmak istediğim şey ve sadece kazanmak istediğim şey yani laptop kazanayım başka hiçbirşey kazanamayayım o kadar çok istiyorum laptopu kazanmayı  düşündüm acaba bir girişim yapsam destek veren olurmu diye çok düşündüm ve sonunda karar verdim katıldım için sizlerden destek istiyorum en büyük zinciri HERGÜNKAMYANYA ekipi olarak kuralım hepinizden ve sizlerinde yakınlarınızdan desteklerinizi bekliyorum bu konuyu açarken çok düşündüm ve sizde bana yardımcı olursanız kazanacağıma inanıyorum işte yapmanız gerekenler;

1-) Türkcell , Vodafone veya Avea 'dan mesaj bölümüne  3VNEDR  Yazıp  0 532 754 25 00 numarasına göndermek.

Ayrıca edindiğim bir bilgiye göre gönderdiğinizde benimle birlikte sizlerde hediye çeki ve milyonlarca kontör kazanıyorsunuz...

Mümkün olduğunca çok kişiye bildirin benim kodumu arkadaşlar ne demişler DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR bizde göndere göndere en büyük zinciri oluşturacağız.

Arkadaşlar hepinize şimdiden çok çok teşekkür ediyorum. Bana destek veren veya vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM GERÇEKTENDE BUNU KAZANMAYI ÇOK İSTİYORUM. UMARIM BENİ ANLAMIŞSINIZDIR HOŞÇAKALIN İYİ GÜNLER.

3VNEDR  YAZIP  0 532 754 25 00 'A GÖNDERİN.
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2008, 22:48:26 Gönderen: furkan_emre »
Artık kazanmak istiyorum arkadaşlar desteklerini sabırsızlıkla bekliyorum .. :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sinanpas

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: hep birlikte hediye kazanalım
« Yanıtla #2 : 16 Eylül 2008, 02:36:31 »
arkadaşım ücretsiz yazmışın ama ücretli

Çevrimdışı furkan_emre

• Deneyimli Kampanyacı
Malesef kazanamadım aradakşlar bu kampanyada kazanan aradaşlarımız warmı ?
Artık kazanmak istiyorum arkadaşlar desteklerini sabırsızlıkla bekliyorum .. :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
yyyyyyyyyook