cuma günü aramıştım kazandınız dedi hafta içi tekrar aranıp adres bilgilerinizi isteyecekler dedi dün gene aradılar duymamışım ben aradım adres bilgileri isticeklerini sölemişlerdi duymadım aramışınız dedim yok adres değil kazandığınızı belirtmek için aradık falan dedi =D haha hafta içi adres bilgileri için arayacaklar kulağınız telde olsun 
E biz ztn kayıt olurken adrs yazmıştık,adres isteyeceklerini belirttilermi hafta içi???
adres bilgilerini yazmadık bana kazananlar hafta içi tekrar aranıp adres bilgileri istenecek dedi bi bayan ben sormuştum zaten kazandınız dediğinde peki adres almıyormusun diye arayaıp alacaklarmış öyle söyledi
bende o numaradan arayıp sordum kazandığımı sölediler ne zaman yollayacaksınız dedim hafta içi arayıp görüseceğiz dedi billmiyorum ama inşallah yollarlar
inat ettim aramıcam

madem kampanya düzenlediniz dogru düzgün birşey yapın dünya kadar bilgi topladınız milletden dimi yaa? ? ?
kazananlara mail bari atıp adres alsalar, telefonda ulaşmak zor hadi no'muz degişti yada telefon çıkmıyo nolcak peki

bariz saçmalık yaa, bu haftada bir sonuç alamazsam şikayete yazıcam başka çare yok
benım kazandıgım numara tamamen kapandı nasıl ulascaklar bana
aradıgımda maılde atıcaklarını soyledıler cumaya kadar maıl atmazlarsa sıkayet sıtesıne yazcam hıc ugrasamam onların sacma sapan kampanya sonucları anlayıslarıyla
bende aradım şimdi hatlaarı meşgulmuş.
isim ve tel nosu aldılar aratıcaz dediler bakalım
bana da aynısını dediler ve aradılar

varmışım:)
bende aradım malesef kazanamamışım