Arkadaşlar işyerimizin facebook taki tanıtım grubuna üye olan
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin250.-300.-350.400.-450.-500. üyelere istedikleri cep telefon modelinin kılıfı
550.-650.-750. üyelere 1 GB hafıza kartı
800.-900.-1000. üyelere ise 4GB flash disk hesiye edilecektir.
katılım şartları...
1).- kazanan üyeler örneğin 300. kazanan üye oldugu gibi grupta yayınlanacak ve 45 gruptan ayrılmayacaktır..
2. ) face üye kullananlar kazandıkları ödülü alamayacaklardır.
3.) daha çok üye getiren ve grubun tanıtımını yapanlara da ayrıca özel ödüller verielcektir..
4.) işyerimiz 11 yıllık işyeri oldugundan kesinlikle kimse haklarından mahrum edilmeyecektir.
Arkadaşlar hediye konusunda kimsenin şüphesi olmasın kargo ücreti ödeyemem diyorsanız kazandıgınız hediyenin para karşılıgını cep telefonlarınıza kontor yukleyecegiz
guruba katıldım bakalım çıkacakmı
Tesekkürler kardeş ibretlik paylaşım.
Çok saçma. Benim kaçıncı üye olduğumu nasıl anlıycak? Ayrıca kayıt tarihin ve konuyu açış tarihinde aynı. Bana sahte kampanya gibi geldi.
Kolera arkadaş;
bir hediyenin maddi olarak bizi sıkıntıya sokacak kadar değeri yoktur bizim için önemli olan paylaşımlar dostluklar ve arkadaşlıklardır..
hatta sizin bu iddianız karşısında dün gece yorum yazan Ece KALAYCIOĞLU na, Yeliz GÜL e,Bucalı CEM , Bircan ÖZEKEN e ve Serap TÜRKER adlı arkadaşlara pazartesi günü cep telefonu hatlarına yazdıkları yorum ve verdikleri güven için hediye kazandıkları varsayılarak kontör yüklenecek ve 2. hediyeleri için hala şansları olduklarını burda yazıyorum..
herkese teşekkürler
bende aksama yaparım barı
şimdiden bazı arkadaşlar bilgilendirildi kazandıklarına dahi..
şans sizede gülebilir