0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben yazamadim benim de kravat, mendil ve kol dugmem geldi 3.5 tl kargo odedim ama deger gercekten begendim tekrar tesekkur ederim pinar hanim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben yazamadim benim de kravat, mendil ve kol dugmem geldi 3.5 tl kargo odedim ama deger gercekten begendim tekrar tesekkur ederim pinar hanimgüle güle kullanın beğenmenize sevindim kargo ücreti baştan yoktu firma sonradna çıkardı kusurabakmayın
Arkadaşlar hasta olduğumdan çekilişlerim biraz gecikti kusurabakmayın..ACUPEDS DETOKS BANDI KAZANANLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar hasta olduğumdan çekilişlerim biraz gecikti kusurabakmayın..ACUPEDS DETOKS BANDI KAZANANLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPınarım gecmısler olsun ılac alamıyosun bolcana meyve ye nezle ısen kıraz super gelır ve brokolı ye,sut ıcmeyı unutma...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu kampanyanın sonucu ne zaman belli olur
pınar hanım hakan ticaret etkinliğiniz sonuçlandımı acaba