0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinartikeldekoya son andakatılmak istedim ama formu gönderemedim malesef ahh cnm ya çok yazdım katılmayan kalmasın diye çekilişi yaptım bile yüklenmesini bekliyorum evgrafiti kanyam var daha ondada duvar kağıdı var çokta güzeller ona katılabilirsin
artikeldekoya son andakatılmak istedim ama formu gönderemedim malesef
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinartikeldekoya son andakatılmak istedim ama formu gönderemedim malesef ahh cnm ya çok yazdım katılmayan kalmasın diye çekilişi yaptım bile yüklenmesini bekliyorum evgrafiti kanyam var daha ondada duvar kağıdı var çokta güzeller ona katılabilirsin geç gördüm kampanyayı sağlık olsun 12 ye 1 vardı hemen yazmaya başladım ama gönder diyene kadar süre doldu sanırım
Of artikel dekoyu kacirmisim:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşarplar geldii çok teşekkürleriyi günlerde kullanın cnm
eşarplar geldii çok teşekkürler
ben de kazanmışım, çok teşekkürler Pınarcım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşarplar geldii çok teşekkürleriyi günlerde kullanın cnmbenim eşarplarım gelmedi ama. bi sorun mu oluştu acaba?
pınar canım bıcıryum henüz gelmedi üstüne yazı yazacaklar ondan uzun sürüyor diye düşünüyorum