Gönderen Konu: Bulaşık makinası tavsiyeniz varmı ?  (Okunma sayısı 4711 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bulaşık makinası tavsiyeniz varmı ?
« Yanıtla #10 : 01 Kasım 2010, 18:16:24 »
tek tavsiyem şu olur Esmanur sakın Aristonun hiç bir malını alma. Benim buzdolabım ve çamaşır makinam Ariston hergün illallah diyorum  kaç kez servis geldi Hiç memnun değilim ,kullanan diğer arkadaşlarımda memnun değil ..

Ama bulaşık makinam Beko 2 programlı daha tık demedi..
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 01 Kasım 2010, 18:22:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
canım ben Arçelik kullanıyorum ve çokda memnunum sana tek tavsiyem çok proğramlı alma en iyisi 2 yada 3 proğramlı olanlar. o plastik meselesine gelince deterjan konulan kısmı diyorsun sanırım benim o bölüm çelik değil ve koku falanda yapmıyor. Hem müşteri hizmeti olarak Arçelik 1 numara iyi yıkamıyor bu diyorum atlıyıp  geliyolar deterjan tam erimemiş haznesinde kalıntı var diyorum atlayıp geliyolar yakında makinam sizi özledi dicem bakalım geliyolar mı  ;D ;D
2 programlılarda tuz ayarı çabuk bozuluyor ve ayarlanması servis için basit ancak sizin için biraz zor oluyor.Buğulu bulaşıklarla uğraşabilirsin bu yüzden..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı hah7783

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 01 Kasım 2010, 18:23:22 »
Ben 6 yıldır Arçelik kullanıyorum 5 programlı alt kısmı çelik.Çok memnunum.

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #13 : 01 Kasım 2010, 19:00:01 »
canım ben Arçelik kullanıyorum ve çokda memnunum sana tek tavsiyem çok proğramlı alma en iyisi 2 yada 3 proğramlı olanlar. o plastik meselesine gelince deterjan konulan kısmı diyorsun sanırım benim o bölüm çelik değil ve koku falanda yapmıyor. Hem müşteri hizmeti olarak Arçelik 1 numara iyi yıkamıyor bu diyorum atlıyıp  geliyolar deterjan tam erimemiş haznesinde kalıntı var diyorum atlayıp geliyolar yakında makinam sizi özledi dicem bakalım geliyolar mı  ;D ;D
2 programlılarda tuz ayarı çabuk bozuluyor ve ayarlanması servis için basit ancak sizin için biraz zor oluyor.Buğulu bulaşıklarla uğraşabilirsin bu yüzden..
Valla Diazem bana makinamı eniştem düğün hediyesi olarak almıştı 2,5 yıllık evliyim yani makinamda o yaşta hiç bir problem olmadı bu zamana kadar tuz ayarında ..

Çevrimdışı gazbent

• Usta Kampanyacı
  • 11.11.11:)
    • cantanesii
« Yanıtla #14 : 01 Kasım 2010, 19:05:29 »
şans işi biraz ama kesinlikle aristondan alma derim benim makinem daha ilk çalıştırmamda bozuldu neymiiş motoru yanmış tanıdıklarımda var aristondan şikayetçi en iyisi bosh ve electrolux derim ben
Tık lütfenn Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #15 : 01 Kasım 2010, 19:31:04 »
bulaşık makınam arcelik buzdolabım ariston ikisindende memnunum , bulaşık makınam 8 yıl oldu 3 program ,sadece çok deterjan koymaktan kaynaklann deterjan kalıntıları oluyordu , bir de klorak da koyuyordum deterjanın yanında  ;D temiz olsun diye  . klorakı  kestim deterjanı azalttım sorun çözüldü

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 02 Kasım 2010, 00:28:59 »
esmacım bende beko kullanıyorum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç güzel yıkamıyor
ama diger arkadasların dedigi gibi cok programlı almana gerek yok genelde hep aynı programda yıkanıyor

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 02 Kasım 2010, 00:40:45 »
Ben 6 yıldır Arçelik kullanıyorum 5 programlı alt kısmı çelik.Çok memnunum.
bende makine alıcam ve arçelik 5 programlı istiyorum.3 kişiyiz az bulaşık yıkama özelliği olmalı.ama bende konu açmıştım arçelik önerenler vardı.bende arçelikte karar kıldım.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 02 Kasım 2010, 10:42:32 »
fikirleriniz için çok teşekkür ederim. :)

herbirinizin önerisi benim için çok değerli. :)

firmanın ürünü tavsiye etmesi satışı için gerekli ama ürünle ilğili en iyi bilğiye kullanıcı sahiptir. :)