Bulaşık makinasında şiddetle tavsiye ettiğiniz ,ben memnunum dediğiniz..............
bir model yada marka varmı

kampanyaları ve indirimleri takip edeceğimde.....
Bosch kullanıyorum,çok memnunum.3 yıldır tık demedi maşaallah...2 programlı makinam...
canım birde birşey sorabilirmiyim iç kısımda bir yer var plastik
koku yapıyor diyorlar çelik olanları tavsiye ediyorlar ne kadar doğru.
canım birde birşey sorabilirmiyim iç kısımda bir yer var plastik
koku yapıyor diyorlar çelik olanları tavsiye ediyorlar ne kadar doğru. 
iç kısmı derken?anlayamadım pek ???tuz,deterjan bir de parlatıcı bölmesi plastik.bir de çatal-kaşık sepeti plastik ama...
hani filtre kısmı var artıkların toplandığı bölüm orasının kenarları mause pedi büyüklüğünde plastik bazı bulaşık makinalarında.
bazılarındada çelik ama çelik olanlar daha fiyatlı
evet çelikler daha iyi canım bosh da var o mesela ve de çok memnunum ben
anladım şimdi

çelik canım o kısım bosch makinada...
benim beyaz eşyalrım vestel dir.memnunmuyum dersen hayır hepsinden sorun yaşadım bulaşık makinamda hiç güzel yıkamıyor .arkadaşların dediği gibi boschda sorun yaşanmıyor fazla
Elektronik işi şans işidir. En kaliteli diye tabir ettiğimiz markalar bile yarı yolda bırakabilir tam tersine çok kalitesiz dediğimiz markalar yıllarca dayanabilir.. Yinede öneri istersen Alman markaları olan Ariston, Bosch ve Aeg-Elektrolux öneririm. Anneannemin evinde Aeg marka buzdolabı var 40 yıldır tık demeden çalışıyo. Daha bi 40 yıl çalışır diye düşünüyorum

Ütü hediyeli bi ariston
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
canım ben Arçelik kullanıyorum ve çokda memnunum sana tek tavsiyem çok proğramlı alma en iyisi 2 yada 3 proğramlı olanlar. o plastik meselesine gelince deterjan konulan kısmı diyorsun sanırım benim o bölüm çelik değil ve koku falanda yapmıyor. Hem müşteri hizmeti olarak Arçelik 1 numara iyi yıkamıyor bu diyorum atlıyıp geliyolar deterjan tam erimemiş haznesinde kalıntı var diyorum atlayıp geliyolar yakında makinam sizi özledi dicem bakalım geliyolar mı