Gönderen Konu: Eğer bir gün ATM makinalarından soyguncu tarafından para çekmeye zorlanırsanız??  (Okunma sayısı 8741 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tarbah

• Usta Kampanyacı
pin kodunuzu ters girmeniz halinde (örneğin 1234 yerine 4321 gibi ) makina parayı veriyor ancak aynı zamanda polisi arıyor ben bu durumu yeni öğrendim sizlerle paylaşmak istedim dünyanın bin türlü hali var
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2009, 23:12:00 Gönderen: tarbah »

Çevrimdışı omeremre87

• Usta Kampanyacı
    • Dünya güzeli olsan ne fark eder; kefen giymeyecek misin? Dağda gezen 'kartal' olsan; KADIKÖY'e gelmeyecek misin!
böyle birsey gercekten var mı ya

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
evet ya gerçek olduğundan eminmisin hiç tv de falan duymadım ben
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
bu haberlerde çıktı.. bu atm soyguncularının bi oyunuymuş şifreleri elde etmek için.. valla ben tvnin yalancısıyım

Çevrimdışı tarbah

• Usta Kampanyacı
WALLA BANADA MAİL GELMİŞ EMİN DEĞİLİM ALTINDA MERKEZBANKASI YAZIYOO DENEMEK LAZIM:)

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
denede kovalasınlar senide ;D merkez bankası yazıyorsa yani merkez bankası gönderdiyse gerçektir
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı peja

• Usta Kampanyacı
  • dımdızlak team üyesi :):)
    • kişisel
bu ay kredi kartı borcumu nasıl ödicem diye bir care arıyodum iyi bir yöntem olabilir:p ;D
öbürü de gelmis hani bana hani bana demis :p

Çevrimdışı peja

• Usta Kampanyacı
  • dımdızlak team üyesi :):)
    • kişisel
ya Atm derken yurdum insanı.. bir gün para çekmek yada yatırmak için bir bankanın atm sine geldim ve atm den işlem yapman kişinin arkasındaki sıraya durdum... Adam atm deki ses kayıtından gelen hatunla konuşuyodu.En sonunda ses kaydı "lütfen kartınızı unutmayın" dedi adamda unuturmuyum hiç dedi ve yine bişeyler dedi ama hatırlayamıyorum :):)):)
öbürü de gelmis hani bana hani bana demis :p

Çevrimdışı etlisarma

• Usta Kampanyacı
e benim şifrem 0110terstende aynı nolucak ???
ciddiyim bu arada

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya Atm derken yurdum insanı.. bir gün para çekmek yada yatırmak için bir bankanın atm sine geldim ve atm den işlem yapman kişinin arkasındaki sıraya durdum... Adam atm deki ses kayıtından gelen hatunla konuşuyodu.En sonunda ses kaydı "lütfen kartınızı unutmayın" dedi adamda unuturmuyum hiç dedi ve yine bişeyler dedi ama hatırlayamıyorum :):)):)
;D ;D
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin