0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaz saati uygulaması bitti sanırım. bu gece sabaha karşı 4 gibi saatleri geri alalım. yatarken de alabilirsiniz gece 4de kalkmanıza gerek yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaz saati uygulaması bitti sanırım. bu gece sabaha karşı 4 gibi saatleri geri alalım. yatarken de alabilirsiniz gece 4de kalkmanıza gerek yok Kardeş sağ ol. Ben de alarmı falan kurdum kalkmak için. Babam da kara kara düşünüyordu nasıl kalkacaz diye. Hay aklınla bin yaşa e mi. Peki şimdi geri alırsak 4'de bir daha geri almamız gerekmiyecek değil mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaz saati uygulaması bitti sanırım. bu gece sabaha karşı 4 gibi saatleri geri alalım. yatarken de alabilirsiniz gece 4de kalkmanıza gerek yok Kardeş sağ ol. Ben de alarmı falan kurdum kalkmak için. Babam da kara kara düşünüyordu nasıl kalkacaz diye. Hay aklınla bin yaşa e mi. Peki şimdi geri alırsak 4'de bir daha geri almamız gerekmiyecek değil mi? yok gerek kalmaz. ama eğer şimdiden geri alıp saat 4de geri almak istersen saat 4de önce 1 saat ileri al sonra tekrar geri alırsın. ama 4den sonra bu kadar geyik yapmayalım ne de olsa yaz saati bitti...